Μητσοτάκης στον Αρναούτογλου: Η τούρτα ντολμαδάκια, το ‘αυτοί είστε’ του Κουτσούμπα και το ‘Emily in Paris’

Μητσοτάκης στον Αρναούτογλου: Η τούρτα ντολμαδάκια, το ‘αυτοί είστε’ του Κουτσούμπα και το ‘Emily in Paris’
PRINTSCREEN

Με μια τούρτα ντολμαδάκια υποδέχθηκε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου τον Κυριάκο Μητσοτάκη στην εκπομπή του. Η περιβόητη φράση "αυτοί είστε" του Δημήτρη Κουτσούμπα και η χαλάρωση με το "Emily in Paris".

Καλεσμένος στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου στον ΑΝΤ1 βρέθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στο πλαίσιο της προεκλογικής εκστρατείας και με στόχο να ενισχύσει το “ανθρώπινο προφίλ” του.

Σκοπός του κ. Μητσοτάκη ήταν να απευθυνθεί μέσω του lifestyle και σε ένα λιγότερο πολιτικοποιημένο κοινό, χωρίς ωστόσο να απομακρυνθεί από το προεκλογικό κλίμα.

Σε αντίστοιχο κλίμα “κινήθηκε” και το καλωσόρισμα του παρουσιαστή στον πρωθυπουργό, ο οποίος και του προσέφερε μια τούρτα ντολμαδάκια, με αφορμή φυσικά την περιβόητη ατάκα του.

PRINTSCREEN

Σε άλλο σημείο, αναφέρθηκε και στην περιβόητη ατάκα “αυτοί είστε” του Δημήτρη Κουτσούμπα και αποκάλυψε ότι έχει ασκήσει άμεση επιρροή ακόμη και στην κόρη του.

“Αυτό το ‘αυτοί είστε’, μου το λέει και η κόρη μου συνέχεια. Μπαίνω στο σπίτι και λέω ‘πώς σου φάνηκε;’ και μου λέει ‘αυτοί είστε’. ΟΚ, εντάξει λέω”.

Ο πρωθυπουργός μίλησε και για τη σειρά που τον κάνει να χαλαρώνει πραγματικά -όπως είπε- κι αυτή είναι το “Emily in Paris” του Netflix.

“Όταν θέλω -θα με κράξει η κόρη μου τώρα αν με βλέπει κάπου- όταν θέλω να χαλαρώσω πραγματικά, ξέρεις τι βλέπω; ‘Emily in Paris’. Η απόλυτη χαλάρωση. Το βλέπω με τη γυναίκα μου. Με διασκεδάζει πάρα πολύ”, δήλωσε.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα