Μητσοτάκης με Τζιτζικώστα σε καλό κλίμα για ΔΕΘ και προσφυγικό

Μητσοτάκης με Τζιτζικώστα σε καλό κλίμα για ΔΕΘ και προσφυγικό
Συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη με το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Περιφερειών Ελλάδας (ΕΝΠΕ), την Παρασκευή 18 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) Eurokinissi

Η συνάντηση του προέδρου της ΝΔ με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας έλυσε όποιες παρεξηγήσεις υπήρξαν στο παρελθόν

Σε πολύ καλό κλίμα πραγματοποιήθηκε σύμφωνα με πληροφορίες η συνάντηση του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκο Μητσοτάκη με τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα.

Μία συνάντηση που έλαβε χώρα, όπως έχει γράψει το News247, με πρωτοβουλία του κ.Μητσοτάκη και με στόχο να κλείσουν όλα τα εσωκομματικά μέτωπα που είχαν δημιουργηθεί κατά και μετά τις εκλογές για την ανάδειξη προέδρου.

Ο κ.Μητσοτάκης και ο κ.Τζιτζικώστας συζήτησαν για την προετοιμασία της ΔΕΘ αλλά και θέματα της Περιφέρειας.  Ο κ.Τζιτζικώστας ετοιμάζει μια εκδήλωση με το ΕΛΚ για το προσφυγικό στη Θεσ/νικη στις 16/9 και προσκάλεσε τον Πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, ο οποίος θα παρευρεθεί στην εκδήλωση.

Έτσι, όπως σημείωναν γαλάζιες πηγές, εάν στο παρελθόν υπήρξαν κάποιες μικρές παρανοήσεις, πλέον έχουν λυθεί.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα