Μητσοτάκης: Οι πολίτες να ξέρουν ότι αν επιλέξουν Τσίπρα παίρνουν μαζί και Πολάκη

Επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και του υποψηφίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν, Μάνφρεντ Βέμπερ, στη Νεμέα
Επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη και του υποψηφίου του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος για την προεδρία της Κομισιόν, Μάνφρεντ Βέμπερ, στη Νεμέα EUROKINISSI

Ο πρόεδρος της ΝΔ ταυτίζει τον πρωθυπουργό με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας χρεώνοντας πλέον προσωπικά στον Τσίπρα την επίθεση Πολάκη σε Κυμπουρόπουλο.

"Δεν μπορώ να φανταστώ πως κάποιος σκεπτόμενος άνθρωπος μπορεί να συσπειρώνεται γύρω από τον κ. Πολάκη. Αυτό με ξεπερνάει", σχολίασε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκος Μητσοτάκης συνομιλώντας με δημοσιογράφους στο περιθώριο της επίσκεψης του με τον υποψήφιο του ΕΛΚ για την προεδρία της Κομισιόν Μάνφρεντ Βέμπερ στη Νεμέα. 

"Πρέπει να καταλάβουμε ότι στην πολιτική υπάρχει και η ηθική. Οι πολίτες θα ξέρουν ότι εάν επιλέξουν τον Τσίπρα θα επιλέξουν και τον Πολακη", πρόσθεσε χρεώνοντας πλέον τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας προσωπικά στον πρωθυπουργό. 

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Η ΝΔ καταθέτει πρόταση δυσπιστίας στον Πολάκη

Τσίπρας για Πολάκη: "Μετατρέπω την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ σε ψήφο εμπιστοσύνης"

Πολάκης: Να μας πει η ΝΔ αν θα καταργήσει τα επιδόματα των ΑΜΕΑ

Ο Φίλης "άδειασε" τον Πολάκη: Δεν εκπροσωπεί το δημοκρατικό ήθος του ΣΥΡΙΖΑ

SHARE:

24Media Network