Μητσοτάκης: Όταν ο Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει πετάει λάσπη

Μητσοτάκης: Όταν ο Τσίπρας δεν μπορεί να κυβερνήσει πετάει λάσπη
Ονιλία του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας Κυριάκου Μητσοτάκη στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ, το Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017, στα κεντρικά γραφεία του Κόμματος. (EUROKINISSΙ/ΣΤΕΛΙΟΣ ΜΙΣΙΝΑΣ) eurokinissi

Τι απάντησε από το βήμα της ΚΕ της ΟΝΝΕΔ ο πρόεδρος της ΝΔ για Siemens, Αυγενάκη και ανομία

«Δεν χρειάζεται να κάνει κανείς σκληρή αντιπολίτευση στην κυβέρνηση γιατί την κάνει η πραγματικότητα στη χώρα, η υπερφορολόγηση και η ανομία. Ο κ. Τσίπρας ηγείται μιας ανίκανης παρέας που εκείνος διάλεξε και φτωχοποίησε την χώρα και όταν δεν μπορεί να κυβερνήσει και άγεται και φέρεται από τις συνιστώσες του, πολώνει, διχάζει και πετάει λάσπη στον ανεμιστήρα, λέει συνεχώς ψέματα. Αν είχε success story δεν θα το έκανε. Δεν θα τον ακολουθήσουμε, αλλά όποτε χρειάζεται σκληρή πολιτική απάντηση θα την παίρνει ο κ. Τσίπρας και στη βουλή και στην κοινωνία» τόνισε ο κ. Μητσοτάκης πριν από λίγο μιλώντας στην Κεντρική Επιτροπή της ΟΝΝΕΔ στον απόηχο της χτεσινής συζήτησης στη βουλή για την ανομία και την εγκληματικότητα και απαντώντας εμμέσως πλην σαφώς στα πυρά της κυβέρνησης για το σκάνδαλο της Siemens και την υπόθεση Αυγενάκη.

Ο κ. Μητσοτάκης με αφορμή τον ένα χρόνο από το συνέδριο επανίδρυσης της ΟΝΝΕΔ υπεραμύνθηκε των επιλογών του με την κατάργηση της ΟΝΝΕΔ και της ΔΑΠ στην προηγούμενη μορφή τους και χαρακτήρισε «στρατηγικό στόχο» τη διείσδυση και την κυριαρχία των ιδεών της ΝΔ στο χώρο της νεολαίας και την ατζέντα της για την παιδεία και ειδικότερα για τις αλλαγές στο δημόσιο πανεπιστήμιο.

Από την πλευρά του ο πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Κώστας Δέρβος αναφερόμενος στην κυβέρνηση είπε ότι «οι καταληψίες της εξουσίας και οι φίλοι των παραβατικών πρέπει να γκρεμιστούν».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα