Μητσοτάκης: Παρών σε αγιασμό σχολείου στην Αλεξανδρούπολη – “Οσο μεγάλες κι αν είναι οι δυσκολίες, δεν το βάζουμε κάτω”

Μητσοτάκης: Παρών σε αγιασμό σχολείου στην Αλεξανδρούπολη – “Οσο μεγάλες κι αν είναι οι δυσκολίες, δεν το βάζουμε κάτω”
Κυριάκος Μητσοτάκης ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΑΡΑΧΑΛΗΣ/ΓΡΑΦΕΙΟ ΤΥΠΟΥ ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΥ/EUROKINISSI

"Κοιτάμε μπροστά και ξαναχτίζουμε καλύτερα αυτά, που η μανία της φύσης, κατέστρεψε", δήλωσε ο Πρωθυπουργός κατά τον αγιασμό σχολείου στην Παλαγία Αλεξανδρούπολης, κάνοντας λόγο για ένα "μικρό θαύμα", αφού το σχολείο είχε καταστραφεί από τη φωτιά στον Έβρο και σήμερα λειτουργεί κανονικά.

“Καλη σχολική με πολλά χαμόγελα και περισσότερη αισιοδοξία” ευχήθηκε ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης, στον αγιασμό του Δημοτικού Σχολείου στο χωριό Παλαγία στην Αλεξανδρούπολη, όπου βρέθηκε σήμερα το πρωί, μαζί με τον υπουργό Παιδείας, Κυριάκο Πιερρακάκη.

“Ήθελα σήμερα να βρεθώ και γω μαζί σας, για να σηματοδοτήσω με την παρουσία μου ένα νέο ξεκίνημα το οποίο καλούμαστε όλοι να κάνουμε μετά από ένα εξαιρετικά δύσκολο καλοκαίρι όχι μόνο για τον Έβρο, αλλά συνολικά για όλη την πατρίδα, δήλωσε, προσθέτοντας,

“Όσο μεγάλες κι αν είναι οι δυσκολίες δεν το βάζουμε κάτω [..] Πάντα κοιτάμε μπροστά και ξαναχτίζουμε καλύτερα αυτά που η μανία της φύσης κατέστρεψε”.

Αναφερόμενος στο ίδιο το σχολείο, το οποίο είχε υποστεί σημαντικές ζημιές από τη μεγάλη φωτιά που έπληξε τον Έβρο το καλοκαίρι, ο κ. Μητσοτάκης έκανε λόγο για ένα “μικρό θαύμα” καθώς, όπως σημείωσε “ένα σχολείο που ήταν κατεστραμμένο, ανοίγει πάλι τις πόρτες για μαθητές και δασκάλους, καλύτερο απ’ ό,τι ήταν πριν“.

Σημειώνεται ότι ο κ. Μητσοτάκης ζήτησε από τους μαθητές να του στείλουν ένα γράμμα με αυτά που θέλουν να γίνει στο σχολείο τους, υποσχόμενος ότι θα τα κάνει πράξη.

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα