Μητσοτάκης σε Μεϊμαράκη: Σε θέλω στην πρώτη γραμμή

Μητσοτάκης σε Μεϊμαράκη: Σε θέλω στην πρώτη γραμμή

Μία ώρα και ένα τέταρτο διήρκεσε η εφ’ όλης της ύλης συνάντηση των δύο ανδρών. Το «εσπρεσάκι» που έλιωσε τους πάγους

Επί μία ώρα και ένα τέταρτο Κυριάκος Μητσοτάκης και Βαγγέλης Μειμαράκης είχαν την ευκαιρία να συζητήσουν εφ’ όλης της ύλης και για το σύνολο των πολιτικών εξελίξεων στο γραφείο του προέδρου της ΝΔ στη Βουλή.

Η συνάντηση έγινε στη σκιά της τελευταίας δημόσιας εμφάνισης του κ. Μεϊμαράκη που είχε πάρει αποστάσεις από τη γραμμή της Συγγρού για πρόωρες εκλογές καθώς και της διαφοροποίησης του πρώην προέδρου της ΝΔ στο θέμα του τρόπου εκλογής προέδρου της Δημοκρατίας με αφορμή τη συνταγματική αναθεώρηση. Η συνάντηση ουσιαστικά προκλήθηκε από τον κ. Μεϊμαράκη και έγινε με πρωτοβουλία του κ. Μητσοτάκη.

Από το επιτελείο του κ. Μητσοτάκη μεταδίδουν ένα κλίμα που αφήνει πίσω τις ως τώρα παρεξηγήσεις των δύο ανδρών. Στενοί συνεργάτες του προέδρου της ΝΔ αναφέρουν ότι «‎η συνάντηση έγινε σε θερμό και εξαιρετικό κλίμα», προσθέτουν δε ότι «συζητήθηκαν όλες οι εξελίξεις και υπήρξε ταύτιση απόψεων» χωρίς να διευκρινίζουν συγκεκριμένα τα θέματα πάνω στα οποία υπήρξε συναντίληψη.

Όπως έλεγαν πηγές της Συγγρού, «και αν υπήρξε στο παρελθόν κάποιο συννεφάκι, δεν υπάρχει πια, ο καιρός είναι αίθριος και η ΝΔ και ειδικά σε ώρες μάχης, δεν έχει την πολυτέλεια να μην έχει τον Βαγγέλη Μεϊμαράκη στην πρώτη γραμμή της»!

Η συνάντηση ξεκίνησε με το Βαγγέλη Μεϊμαράκη να ζητάει ένα «εσπρεσάκι» από τον πρόεδρο της ΝΔ και ολοκληρώθηκε με τον πρώην πρόεδρο του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να βγαίνει χαμογελαστός από το γραφείο του κ. Μητσοτάκη στη βουλή και να συζητάει σε ιδιαίτερα χαλαρό και ευδιάθετο κλίμα με τους δημοσιογράφους χωρίς πάντως να κάνει καμία αναφορά για το περιεχόμενο της συνομιλίας του με τον Κυριάκο Μητσοτάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Μητσοτάκης, Μεϊμαράκης, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network