Μητσοτάκης: Στη Σκωτία την Τρίτη - Συνάντηση με τον Πρίγκιπα Κάρολο

Συνάντηση Μητσοτάκη-Καρόλου την Τρίτη του Πάσχα στη Σκωτία
Συνάντηση Μητσοτάκη-Καρόλου την Τρίτη του Πάσχα στη Σκωτία INTIME

Ταξίδι στη Σκωτία πραγματοποιεί την Τρίτη του Πάσχα ο Κυριάκος Μητσοτάκης. Η αξιοποίηση του κτήματος Τατοΐου μεταξύ των θεμάτων συζήτησης με τον Πρίγκιπα της Ουαλίας.

Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης θα μεταβεί αύριο στη Σκωτία, κατόπιν πρόσκλησης του Πρίγκιπα της Ουαλίας, Καρόλου, σύμφωνα με ανακοίνωση του γραφείου τύπου του πρωθυπουργού.

Ο πρωθυπουργός θα ξεναγηθεί και θα φιλοξενηθεί στο ιστορικό κτήμα και τα κτίρια του 18ου αιώνα του Dumfries House, που διαχειρίζεται το Ίδρυμα του Πρίγκιπα της Ουαλίας με τη μορφή κοινωνικής προσφοράς.

ADVERTISING

Κατά τη συνάντηση με τον Διάδοχο του Βρετανικού Θρόνου θα συζητηθεί, μεταξύ άλλων, η δυνατότητα άντλησης ιδεών από τον τρόπο ανάπτυξης του Dumfries House για την μελλοντική αξιοποίηση του κτήματος Τατοΐου.

Για το θέμα αυτό ο Πρίγκιπας της Ουαλίας είχε εκφράσει προσωπικό ενδιαφέρον όταν είχε επισκεφθεί την Ελλάδα για την επέτειο των 200 χρόνων από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 και είχε συναντηθεί με τον πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου στις 25 Μαρτίου 2021.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κυριάκος Μητσοτάκης, Πρίγκιπας Κάρολος, Σκωτία
SHARE:

24Media Network