Μιχαηλίδου για Κασσελάκη: Δεν ήμουν καλεσμένη του, ούτε πήγα για βίντεοκλιπ

Διαβάζεται σε 2'
Δόμνα Μιχαηλίδου
Δόμνα Μιχαηλίδου(ΔΗΜΗΤΡΑ ΚΟΥΤΡΑ/EUROKINISSI) EUROKINISSI

Τη δική της απάντηση στον Στέφανο Κασσελάκη έδωσε η Δόμνα Μιχαηλίδου, διευκρινίζοντας πως βρέθηκε στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλε βάσει του θεσμικού της ρόλου. Αιχμές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τα κλιματιστικά.

Μαίνεται η αντιπαράθεση μεταξύ της Δόμνας Μιχαηλίδου και του Στέφανου Κασσελάκη, μετά την κοινή τους παρουσία στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας το μεσημέρι της Τετάρτης (27/9). Η Υφυπουργός Παιδείας, αφού νωρίτερα χαρακτηρίστηκε “απρόσκλητη” από τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ.

Η κ. Μιχαηλίδου, με ανάρτησή της στο facebook απαντά στον κ. Κασσελάκη, διευκρινίζοντας πως βρέθηκε στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλε βάσει του θεσμικού της ρόλου. Στη συνέχεια μάλιστα, λέει χαρακτηριστικά πως “δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ” ενώ προσθέτει πως ήταν δυσάρεστη έκπληξη για την ίδια ότι είδε ένα πολιτικό της γενιάς της “να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα”.

Η ανάρτηση της Δόμνας Μιχαηλίδου

Yποδέχθηκα τον κ. Κασσελάκη στο ΕΕΕΕΚ Καλλιθέας ως όφειλα βάσει του θεσμικού μου ρόλου. Δεν πήγα στο σχολείο ως Δόμνα Μιχαηλίδου αλλά ως η καθόλα αρμόδια Υφυπουργός για την Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση. Άρα; «Απρόσκλητη» η αρμόδια Υφυπουργός; Δεν ήμουν καλεσμένη του κύριου Κασσελάκη, ούτε πήγα για να λάβω μέρος σε κάποιο βίντεοκλιπ. Είχα την εντύπωση ότι ήθελε να ενημερωθεί επί της ουσίας. Ήταν όμως πολύ δυσάρεστη έκπληξη για ‘μένα να βλέπω έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται νέο ακίνητο σε μία εβδομάδα. Έναν πολιτικό της γενιάς μου να υπόσχεται κλιματιστικά από την τσέπη του σαν να είναι πολιτικάντης του προηγούμενου αιώνα. Αναρωτιέμαι, αυτή είναι η ανανέωση της πολιτικής που προσδοκά ο ΣΥΡΙΖΑ; Εμείς πάντως στο Υπουργείο Παιδείας επιμένουμε. Δουλειά της γενιάς μας είναι να λύνει τα προβλήματα. Αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε. Με πείσμα και προσήλωση.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα