Εκτός κούρσας για τη θέση του Επιτρόπου ο Μουζάλας

Συνάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα και του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017.
 (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ)
Συνάντηση του υπουργού Δημόσιας Τάξης Νίκου Τόσκα και του υπουργού Μεταναστευτικής Πολιτικής Γιάννη Μουζάλα με τον Επίτροπο Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας Δημήτρη Αβραμόπουλο την Δευτέρα 15 Μαΐου 2017. (EUROKINISSI/ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ) EUROKINISSI

Στην τέταρτη θέση μεταξύ των υποψηφίων για τη θέση του Ευρωπαίου Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων βρέθηκε ο υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής

«Δώσαμε μια πολύ σημαντική μάχη, με σοβαρότητα και αξιοπρέπεια», δήλωσε ο Γιάννης Μουζάλας στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, σχολιάζοντας το αποτέλεσμα της ψηφοφορίας για την ανάδειξη των επικρατέστερων υποψηφίων για τη θέση του Επιτρόπου Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων του Συμβουλίου της Ευρώπης.

Ο κ. Μουζάλας,  στο ΑΠΕ-ΜΠΕ, πρόσθεσε ότι «και οι επτά υποψήφιοι ήταν ιδιαίτερα αξιόλογοι και δεν υποτιμούμε τους συνυποψηφίους».

Σε ερώτηση τέλος για το πώς σχεδιάζει την «επόμενη μέρα», απάντησε: «Συνεχίζουμε».

Φωτό: eurokinissi

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μουζάλας: Φτωχότερο των προσδοκιών το νέο Δουβλίνο

Παραδοχή Μουζάλα: Η κατάσταση στο προσφυγικό χειροτερεύει

SHARE:

24Media Network