Μπακογιάννη για Τουρκία: “Δεν μπορώ να αποκλείσω θερμό επεισόδιο”

Μπακογιάννη για Τουρκία: “Δεν μπορώ να αποκλείσω θερμό επεισόδιο”
Eurokinissi

"Φοβούμαι ότι θα κάνει επίδειξη δύναμης προκειμένου να μπει στη διαπραγμάτευση των ενεργειακών. Η Ελλάδα είναι απούσα από αυτή τη συζήτηση. Δεν μας παίρνει να κάνουμε τους πειραματισμούς που κάναμε στη Συμφωνία των Πρεσπών" ανέφερε στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6.

“Για πρώτη φορά ειλικρινώς ανησυχώ. Ο Ερντογάν είναι σε μέγγενη ανάμεσα σε ΗΠΑ και Ρωσία. Οι επαναληπτικές εκλογές στην Κωνσταντινούπολη προκάλεσαν το δημοκρατικό αίσθημα παγκοσμίως” σημείωσε η Ντόρα Μπακογιάννη μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό News 24/7 στους 88,6 και στην εκπομπή “Παιχνίδια Εξουσίας”. Και συμπλήρωσε: “Ο Ερντογάν είναι απομονωμένος στην Ανατολική Μεσόγειο. Φοβούμαι ότι θα κάνει επίδειξη δύναμης προκειμένου να μπει στη διαπραγμάτευση των ενεργειακών. Η Ελλάδα είναι απούσα από αυτή τη συζήτηση. Δεν μας παίρνει να κάνουμε τους πειραματισμούς που κάναμε στη Συμφωνία των Πρεσπών”.

Σχολίασε επίσης τα χθεσινά τεκταινόμενα στη Βουλή, ασκώντας κριτική στον Πρωθυπουργό.

“Ο Πρωθυπουργός πρέπει να καταλάβει ότι δεν μπορεί να κουνάει το δάχτυλο και να μην του απαντάει κανείς. Θα πάρει απάντηση. Αναπάντητες ύβρις δεν θα υπάρξουν από τη ΝΔ. Η οικογένειά μας επειδή ασχολείται χρόνια πολλά με την πολιτική έχει ελεγχθεί από χιλιάδες ανθρώπους, από το σύμπαν όλον. Το πώς ζουμε έχει ελεγχθεί. Δεν έχουμε απολύτως τίποτα να κρύψουμε” τόνισε.

Σχολίασε ιδιαιτέρως αρνητικά τον Παύλο Πολάκη κατηγορώντας τον ότι ξεπέρασε τα όρια με τον Στέλιο Κυμπουρόπουλο και καταλόγισε στον Αλέξη Τσίπρα ότι ταυτίστηκε πλήρως με τον Αναπληρωτή Υπουργό Υγείας. “Μίλησε στον Μητσοτάκη στον ενικό χάνοντας τη ψυχραιμία του’ ανέφερε.

“Οι προσωπικές επιθέσεις δεν είναι το ζητούμενο στις πολιτικές αντιπαραθέσεις. Δυστυχώς ο Πρωθυπουργός μας έχει συνηθίσει σε τέτοιου είδους επιθέσεις σε βάρος του Κυριάκου Μητσοτάκη, της γυναίκας του κλπ” συνέχισε.

Στο στόχαστρό της μπήκε και η υποψηφιότητα Κόκκαλη στο ευρω-ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ.

“Για το όνομα αυτό εφευρέθη η λέξη διαπλοκή” είπε χαρακτηριστικά η κα. Μπακογιάννη.

Υποστήριξε τέλος ότι η ανακοίνωση Τσίπρα δεν αποτελεί 13η σύνταξη αλλα προεκλογικό επίδομα το οποίο χαρακτήρισε σκάνδαλο παρότι όπως είπε θα το ψηφίσει.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα