Μπακογιάννη προς Σαμαρά: Όποτε η ΝΔ διευρύνθηκε, κέρδισε

Μπακογιάννη προς Σαμαρά: Όποτε η ΝΔ διευρύνθηκε, κέρδισε
@MENELAOS MYRILLAS / SOOC

Η πρώην υπουργός απάντησε στον πρώην πρωθυπουργό και εκτίμησε ότι η ΝΔ δεν “μπατάρει” ούτε δεξιά, ούτε αριστερά

Νέα Δημοκρατία κάθε φορά που διευρύνθηκε, έγινε κυβέρνηση" επισήμανε η πρώην υπουργός Ντόρα Μπακογιάννη, απαντώντας στις αιχμές του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά για την πολιτική φυσιογνωμία του κυβερνώντος κόμματος.

Η κα. Μπακογιάννη δήλωσε (ΣΚΑΙ) ότι δεν θέλει να σχολιάσει τις δηλώσεις του πρώην πρωθυπουργού, ειδικά μια ημέρα όπως η σημερινή κατά την οποία με την ανακοίνωση της αμυντικής συμφωνίας με τη Γαλλία απαντώνται οι αιτιάσεις του Αντώνη Σαμαρά όσον αφορά στα εθνικά θέματα και τη στάση της κυβέρνησης απέναντι στην Τουρκία.

Όμως... δεν κρατήθηκε να μην ταχθεί υπέρ της διεύρυνσης της ΝΔ, αν και εκτίμησε ότι "η ΝΔ δεν μπατάρει ούτε δεξιά, ούτε αριστερά. Είμαστε μία χαρά".

ADVERTISING

Στο ερώτημα εάν μπορεί κανείς αυτή τη στιγμή να αμφισβητήσει τον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη, η κα.Μπακογιάννη απάντησε: "Δε νομίζω" και πρόσθεσε: "Έχω ζήσει τη ΝΔ με εσωκομματικά θέματα, δόξα τω θεώ δεν μας έλειψαν, είχαμε πάντοτε εσωκομματικά θέματα, είτε έτσι είτε αλλιώς, γιατί η ΝΔ είναι ένα μεγάλο δημοκρατικό κόμμα. Αυτήν τη στιγμή είναι η φάση που περνάμε τα λιγότερα ή σχεδόν καθόλου εσωκομματικά".

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ντόρα Μπακογιάννη, Αντώνης Σαμαράς, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network