Μπακογιάννη: Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα γίνω εγώ υπουργός

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΒΡΑΔΥΝΗ 
ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΗΣ ΝΤΟΡΑΣ ΜΠΑΚΟΓΙΑΝΝΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΟΓΡΑΦΟ ΤΗΣ ΕΦΗΜΕΡΙΔΑΣ ΒΡΑΔΥΝΗ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ EUROKINISSI EUROKINISSI

Επανέλαβε πως θα είναι υποψήφια βουλευτής ενώ σημείωσε πως η ΝΔ θα επιδιώξει συνεργασίες με κάθε τρόπο

Τον κόσμο δεν τον νοιάζει αν θα γίνω υπουργός είπε σήμερα στον ΣΚΑΪ η Ντόρα Μπακογιάννη σημειώνοντας παράλληλα πως δεν ήταν εύκολη η απόφαση του Κυριάκου Μητσοτάκη αλλά ήταν μια απόφαση που γνώριζε και κατανοεί.

Επανέλαβε πως θα είναι υποψήφια βουλευτής καθώς ο ρόλος του βουλευτή είναι πολύ τιμητικός τονίζοντας πως και η επομένη Βουλή θα χρειαστεί ανθρώπους με εμπειρία.

«Είμαι κόρη του μεγαλυτέρου Έλληνα κοινοβουλευτικού, η ύψιστη τιμή είναι να σε ψηφίζει ο κόσμος στη βουλή. Δεν σκέφτομαι τίποτα άλλο από την κοινοβουλευτική παρουσία στην επομένη βουλή των Ελλήνων» είπε χαρακτηριστικά.

Η κ. Μπακογιάννη έκανε λόγο για σημαντικό Συνέδριο χωρίς παραφωνίες και πρόσθεσε πως η ΝΔ θα βρίσκεται στο έξης σε εκλογική ετοιμότητα.

Τόνισε ότι βασικός στόχος της ΝΔ είναι η μείωση των φόρων, η επαναδιαπραγμάτευση και η ολοκλήρωση των διαρθρωτικών αλλαγών.

«Θέλουμε τη μεγαλύτερη κοινωνική συμμαχία, με τις παραγωγικές δυνάμεις του τόπου, με τους κοινωνικούς εταίρους» ανέφερε η κ. Μπακογιάννη.

Σημείωσε πως η ΝΔ θα επιδιώξει συνεργασία είτε είναι αυτοδύναμη είτε όχι.

SHARE:

24Media Network