Μπαλτάκος: Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής

Μπαλτάκος: Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής
Νέα συνάντηση με τους επικεφαλής των δανειστών είχε την Τρίτη 18 Ιουνίου 2013 ο Αντώνης Σαμαράς στο πρωθυπουργικό του γραφείο. Επί τάπητος τέθηκαν οι τρέχουσες οικονομικές εξελίξεις, τα μέτρα που πρέπει να λάβει η ελληνική κυβέρνηση, καθώς και οι αποκρατικοποιήσεις. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Αντικομμουνιστής γεννήθηκα, αντικομμουνιστής θα πεθάνω, δήλωσε ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος. Για πολύ καλές σχέσεις και συνεργασία με τον Ι. Μιχελάκη έκανε λόγο ο Λ. Γρηγοράκος

«Αντικομμουνιστής» δήλωσε στον ραδιοσταθμό «Βήμα» ο γενικός γραμματέας της κυβέρνησης Τάκης Μπαλτάκος. «Ασφαλώς και είμαι αντικομμουνιστής, έτσι γεννήθηκα και έτσι θα πεθάνω», είπε χαρακτηριστικά.

Εξάλλου, αναφερόμενος στη ρύθμιση για τους μετανάστες (σ.σ. προέβλεπε απέλαση μεταναστών που ψευδώς κατήγγειλαν εις βάρος τους άσκηση βίας), ο κ. Μπαλτάκος είπε ότι η πρότασή του διασφάλιζε τα δικαιώματα των αστυνομικών και των λιμενικών, που για 4- 5 χρόνια θα έπρεπε να πληρώνουν δικηγόρους μέχρι να ολοκληρωθεί η δικαστική διαδικασία.

Στο μεταξύ, ο γραμματέας επικοινωνίας του ΠΑΣΟΚ Δημ. Καρύδης σε δηλώσεις του στον ίδιο σταθμό υπογράμμισε ότι «ξαφνικά και ενώ είχαν ολοκληρωθεί όλες οι κοινοβουλευτικές διαδικασίες στην Επιτροπή της Βουλής, ήρθε μια παρέμβαση από τον κ. Μπαλτάκο που άλλαξε τα πράγματα». Ερωτηθείς αν ο Τάκης Μπαλτάκος εκφράζει ακροδεξιές αντιλήψεις, ο εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ είπε ότι «αυτό είναι ένα θέμα που πρέπει να το εκτιμήσει η ΝΔ».

Τέλος ο αναπληρωτής υπουργός Εσωτερικών Λεωνίδας Γρηγοράκος ανέφερε στον ίδιο ραδιοσταθμό ότι οι σχέσεις του και η συνεργασία του με τον πολιτικό του προϊστάμενο Γιάννη Μιχελάκη είναι πολύ καλές και συμπλήρωσε λέγοντας ότι «δεν έκανα του κεφαλιού μου, όταν μίλησα το πρωί με τον κ. Βενιζέλο. Κανένας υπουργός δεν κάνει του κεφαλιού του- αλίμονο. Έχει κάνει κάποιες συνεννοήσεις. Δεν ξέρω τι κάνει (σ.σ. ο κ. Μπαλτάκος). Ξέρω εγώ, μιλάω για μένα, ότι δεν κάνω του κεφαλιού μου και ενημερώνω τον πρόεδρό μου. Δεν ξέρω τι κάνει ο κ. Μπαλτάκος».

(Με πληροφορίες από ΑΠΕ)

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα