Μπίστης, Δανέλλης, Τσιώκας, Μωραΐτης, Τζουμάκας, Ρεπούση στο Οργανωτικό Γραφείο

Φωτό αρχείου: Οι Νίκος Μπίστης και Σπύρος Δανέλλης
Φωτό αρχείου: Οι Νίκος Μπίστης και Σπύρος Δανέλλης EUROKINISSI

Επικεφαλής παραμένει η Έφη Καλαμαρά. Στην πρώτη συνεδρίαση σήμερα, υπό τον Αλέξη Τσίπρα και τη συμμετοχή του Πάνου Σκουρλέτη, θα αποφασιστεί το πρόγραμμα της εξόρμησης για την εγγραφή νέων μελών και πώς θα υλοποιηθεί ο οδικός χάρτης στην πορεία προς το Συνέδριο.

Με σημαντικά της στελέχη συμμετέχει στο Οργανωτικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ η Προοδευτική Συμμαχία, γεγονός που αποδεικνύει ότι το όργανο αυτό της Κουμουνδούρου θα παίξει σημαντικό ρόλο στην πορεία προς το Συνέδριο.

Μεταξύ αυτών που θα συμπληρώσουν το σημερινό 25μελές Οργανωτικό Γραφείο του ΣΥΡΙΖΑ είναι, σύμφωνα με τις πληροφορίες του News 24/7, οι Νίκος Μπίστης, Σπύρος Δανέλλης, Θάνος Μωραΐτης, Μαρία Ρεπούση, Στέφανος Τζουμάκας και Χάρης Τσιώκας.

Στο Οργανωτικό Γραφείο επικεφαλής είναι η Έφη Καλαμαρά, ενώ από τα μέλη της Πολιτικής Γραμματείας συμμετέχει σε αυτό και ο Αντώνης Κοτσακάς.

Στη σημερινή του πρώτη συνεδρίαση το νέο Οργανωτικό Γραφείο, υπό την προεδρία του Αλέξη Τσίπρα και με τη συμμετοχή του Γραμματέα του κόμματος Πάνου Σκουρλέτη, θα αποφασίσει την εξόρμηση για την εγγραφή νέων μελών, τη διαφημιστική καμπάνια που θα τρέξει και στα μέσα ενημέρωσης, πρωτίστως, στα σόσιαλ μίντια, τη λειτουργία της ψηφιακής πλατφόρμας κοκ. Στην “πορεία προς το λαό” και την εγγραφή νέων μελών, που θα ξεκινήσει πιθανότατα την ερχόμενη εβδομάδα, θα συμμετάσχει πρωταγωνιστικά και ο ίδιος ο Αλέξης Τσίπρας, με πρώτους σταθμούς της περιοδείας του (όπως ο ίδιος έχει ζητήσει και όπως έγραψε το news24/7) την Αχαΐα και την Κρήτη.

Ενδιαφέρον, πάντως, παρουσιάζει ότι το νέο Οργανωτικό Γραφείο αποτελείται από το αντίστοιχο του ΣΥΡΙΖΑ συν τις προσθήκες στελεχών από την Προοδευτική Συμμαχία, γεγονός που καταδεικνύει πως ο Αλέξης Τσίπρας δεν σκοπεύει να δημιουργήσει εσωκομματική αναταραχή. Ενδιαφέρον, βεβαίως, εμφανίζει και το εάν αντίστοιχες προσθήκες στελεχών της Προοδευτικής Συμμαχίας θα γίνουν ή όχι και στην Πολιτική Γραμματεία του ΣΥΡΙΖΑ.

SHARE: