Μπογδάνος: Να ξεπεράσουμε τα ταμπού με τα ξερονήσια, βεβαίως να πάνε πρόσφυγες εκεί

O Κωνσταντίνος Μπογδάνος
O Κωνσταντίνος Μπογδάνος EUROKINISSI

Κατά τον Κωνσταντίνο Μπογδάνο "βεβαίως πρόσφυγες μπορούν να "φιλοξενηθούν" σε ξερονήσια" αφού πρέπει "να ξεπεράσουμε τα μετεμφυλιακά κόμπλεξ".

Για ακόμη μία φορά ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Κωνσταντίνος Μπογδάνος προκάλεσε σωρεία συζητήσεων με τις απόψεις που εξέφρασε, αυτή τη φορά για το προσφυγικό.

Ο πρώην δημοσιογράφος, μιλώντας στην εκπομπή του δημοσιογράφου Γιώργου Μελιγγώνη Contra News, τάχθηκε υπέρ της φιλοξενίας προσφύγων σε ερημικά νησιά (όπως η Λεβίθα) και τόνισε ότι "πρέπει να ξεπεράσουμε τα κόμπλεξ".¨

ADVERTISING

Η χαρακτηριστική του ατάκα ήταν η εξής: "Βεβαίως μπορούν να πάνε πρόσφυγες στα ξερονήσια. Δεν πρέπει να έχουμε ταμπού! Είναι χώροι για να «φιλοξενήσουμε» κάποιους. Πρέπει να ξεπεράσουμε αυτά τα ταμπού, να ξεπεράσουμε τα κόμπλεξ του παρελθόντος, τα μετεμφυλιακά και τα δικτατορικά".

Και συμπλήρωσε: "Η στόχευση είναι να χρησιμοποποιηθούν νησιά αραιοκατοικημένα, απομονωμένα. Εφόσον υπάρχει η στόχευση γιατί όχι. Είμαστε πια μια άλλη γενιά. Το ΚΚΕ είναι απολύτως νόμιμο κόμμα και πυλώνας του πολιτειακού μας συστήματος. Δεν μπορεί ο Έλληνας να έχει ίσα δικαιώματα με τον μετανάστη, τι να κάνουμε, έτσι είναι".

Πάντως, όπως τόνισε στον ΣΚΑΙ το Σάββατο ο Μάνος Λογοθέτης, ειδικός γραμματέας πρώτης υποδοχής μεταναστών/ προσφύγων του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη, δεν θα δημιουργηθεί κλειστό κέντρο για μετανάστες και πρόσφυγες στο ακατοίκητο νησί Λέβιθα.

Τσάμπα ο οίστρος του βουλευτή...

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Κωνσταντίνος Μπογδάνος, Μεταναστευτικό, Νέα Δημοκρατία
SHARE:

24Media Network