Μυρσίνη Λοΐζου: Ο πατέρας μου δεν ήταν πολιτικός - Για το tweet ζήτησα συγγνώμη

Μυρσίνη Λοΐζου: Ο πατέρας μου δεν ήταν πολιτικός - Για το tweet ζήτησα συγγνώμη

Η Μυρσίνη Λοΐζου μίλησε για πρώτη φορά σε τηλεοπτική συνέντευξη αποκαλύπτοντας πτυχές της προσωπικής της ζωής ενώ αποκάλυψε την ατζέντα της εν όψει Ευρωεκλογών.

"Το ΠΑΣΟΚ είναι μνημονιακό κόμμα γι΄ αυτό είχαμε απαγορεύσει και το τραγούδι του πατέρα μου στις προεκλογικές του συγκεντρώσεις. Ο ΣΥΡΙΖΑ αναγκάστηκε να ψηφίσει μνημόνιο αλλά είναι ένα κόμμα με κοινωνική πολιτική, για παράδειγμα κανένας δεν είναι ανασφάλιστος". Τα παραπάνω δήλωσε μεταξύ άλλων η Μυρσίνη Λοΐζου στην πρώτη τηλεοπτική της συνέντευξη.

"Εκείνοι που μου ασκούν κριτική δεν είδαν ποτέ τη συγγνώμη μου" είπε ακόμη, μιλώντας στο "Kontra", η Μυρσίνη Λοΐζου, αναφερόμενη σε tweet που είχε γράψει λέγοντας ότι "Τα θύματα του Ξηρού θα έπρεπε να σηκωθούν και να μας ζητήσουν συγγνώμη".

Αναφορικά με το τραπέζι που έκανε ο Αλέξης Τσίπρας στους υποψήφιους ευρωβουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στη βεράντα του Μεγάρου Μαξίμου, είπε: "πήγαμε, γνωριστήκαμε οι 16 πρώτοι και φάγαμε... κάτι τσιμπήσαμε, μετά δηλαδή έφαγα σπίτι μου".

Η κόρη του Μάνου Λοΐζου περιγράφοντας τον εαυτό της αναφέρει: "Μαγειρεύω, σκουπίζω. Είμαι γραφίστρια, κάνω εξώφυλλα, και έχω δουλέψει στις πωλήσεις εταιρείας web design. Ασχολήθηκα με τα πνευματικά δικαιώματα γιατί υπήρξε ένα τεράστιο σκάνδαλο. Κάπως έτσι βρήκα και ασχολήθηκα με τον ΣΥΡΙΖΑ. Είναι η πρώτη φορά που ασχολούμαι με την πολιτική".

Για τους λόγους που πήρε την απόφαση να θέσει την υποψηφιότητά της στις ευρωεκλογές είπε: "Την απόφαση την πήρα γρήγορα, αλλά την πιστεύω. Δεν το έχω μετανιώσει, παίρνω δύναμη και πείσμα από όσους με χτυπάνε. Αυτό με το οποίο θα ήθελα να ασχοληθώ στην ευρωβουλή είναι ο πολιτισμός. Δεν είναι ένα πράγμα, είναι χιλιάδες... Μέσα από τον πολιτισμό μπορούμε να χτυπήσουμε τον φασισμό".

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Ευρωεκλογές
SHARE: