Φαρσοκωμωδία ΝΔ για την ενημέρωση Μητσοτάκη

Φαρσοκωμωδία ΝΔ για την ενημέρωση Μητσοτάκη
Meeting of Prime Minister Alexis Tsipras with the leader of the New Democracy Kyriakos Mitsotakis in the context of meetings with the political leaders, in Athens, on June 20, 2017. / , 20 2017. Sooc

"Πάει, για να πάει" στη συνάντηση με Τσίπρα για το Σκοπιανό ο Μητσοτάκης. "Είναι αργά για ενημέρωση", διαμηνύουν ταυτόχρονα οι συνεργάτες του

Μετά από πολλές ταλαντεύσεις στη ΝΔ ο Κυριάκος Μητσοτάκης αποδέχτηκε την πρόσκληση του πρωθυπουργού για συνάντηση με ατζέντα το Σκοπιανό ωστόσο τα αποτελέσματα προδικάζονται ήδη από το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Συνεργάτες του κ. Μητσοτάκη τονίζουν από την πρώτη στιγμή ότι είναι «αργά για ενημέρωση».

Η συνάντηση θα γίνει  το πρωί του Σαββάτου στις 10:30 και αμέσως μετά ο κ. Μητσοτάκης θα ταξιδέψει αυτό το Σαββατοκύριακο στα Ηνωμένα Αραβικά Εμιράτα προκειμένου να έχει συναντήσεις με επενδυτές και αξιωματούχους της εν λόγω χώρας.

Σύμφωνα με πληροφορίες η αρχική σκέψη που έγινε ήταν ο πρόεδρος της ΝΔ να μην αποδεχτεί την πρόσκληση του πρωθυπουργού, εξ’ αυτού του λόγου μάλιστα έγινε και η σχετική διαρροή ότι «είναι αργά για ενημέρωση», τελικώς όμως ανέκρουσε πρύμνα ο αρχηγός της αξιωματικής αντιπολίτευσης και θα προσέλθει στη συνάντηση η οποία θα γίνει αποκλειστικά και μόνο για λόγους θεσμικής τάξης από τη στιγμή που ο πρόεδρος της ΝΔ έχει ξεκαθαρίσει από το βήμα της πολιτικής επιτροπής ότι «για εμάς το ζήτημα έκλεισε εδώ. Η λύση πρέπει να αναζητηθεί σε άλλη συγκυρία».

Φωτογραφία: Sooc.gr

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα