ΝΔ: Ανεύθυνες οι δηλώσεις Δραγασάκη για νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών

ΝΔ: Ανεύθυνες οι δηλώσεις Δραγασάκη για νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών
O Γιάννης Μαστρογεωργίου Eurokinissi

Ο νέος αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Γιάννης Μαστρογεωργίου χαρακτήρισε ανεύθυνες τις δηλώσεις του αντιπροέδρου της κυβέρνησης περί ενδεχόμενης ανάγκης νέας ανακεφαλαιοποίησης των τραπεζών

Επίθεση στον αντιπρόεδρο της κυβέρνησης Γιάννη Δραγασάκη με αφορμή τις δηλώσεις του για το ενδεχόμενο να χρειαστεί νέα ανακεφαλαιοποίηση των τραπεζών, εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία.

“Η κυβέρνηση Τσίπρα που διέλυσε τις τράπεζες και τις οδήγησε σε μια αχρείαστη ανακεφαλαιοποίηση το 2015, ανακάλυψε ξαφνικά, δια του Αντιπροέδρου της, ότι οι Έλληνες φορολογούμενοι μπορεί να χρειαστεί να βάλουν ξανά το χέρι στην τσέπη για να τις στηρίξουν” δήλωσε ο νέος αναπληρωτής εκπρόσωπος τύπο της ΝΔ Γιάννης Μαστρογεωργιου και πρόσθεσε:

Ο κ. Δραγασάκης δεν είναι σχολιαστής της επικαιρότητας. Αντί ανεύθυνων δηλώσεων, οφείλει να δώσει άμεσα λύση στο πρόβλημα που η κυβέρνηση δημιούργησε.

Αν δεν μπορεί, ας υιοθετήσει το σχέδιο της Νέας Δημοκρατίας για την αντιμετώπιση του προβλήματος των “κόκκινων δανείων”».

Πηγές της ΝΔ άλλωστε σχολίζαν νωρίτερα ότι: “Είναι απολύτως ανεύθυνη η στάση του αντιπροέδρου της Κυβέρνησης να κάνει αναφορά ακόμη και στην πιθανότητα ανακεφαλαιοποίησης. Αλλά πέραν αυτού, όσα ανέφερε ο κ. Δραγασάκης συνιστούν έμμεση ομολογία αποτυχίας της ανακεφαλαιοποίησης που ήδη έχει κάνει ο ΣΥΡΙΖΑ. Όπως επίσης συνιστούν ομολογία αποτυχίας της πολιτικής που ασκήθηκε τόσο σε ό,τι αφορά την αντιμετώπιση του προβλήματος των κόκκινων δανείων όσο και στην ουσιαστική επιστροφή των καταθέσεων στις ελληνικές τράπεζες.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα