ΝΔ για αναδοχή: Ο Τσίπρας επιλέγει την οξύτητα και την πόλωση λόγω πανικού

ΝΔ για αναδοχή: Ο Τσίπρας επιλέγει την οξύτητα και την πόλωση λόγω πανικού
Φωτογραφία αρχείου Ευρωκίνηση

"Το ποιος είναι φιλελεύθερος και προοδευτικός και ποιος ιδεοληπτικός και λαϊκιστής το έχουν πια καταλάβει πολύ καλά οι πολίτες" ήταν η απάντηση της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην ομιλία του πρωθυπουργού

Για οξύτητα και πόλωση ακόμη και στο ευαίσθητο κοινωνικό θέμα της αναδοχής κατηγόρησε η Νέα Δημοκρατία τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσιπρα, ο οποίος παρενέβη στη Βουλή και υποστήριξε ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης δεν είναι φιλελεύθερος αλλά λαϊκιστής.

“Το ποιος είναι φιλελεύθερος και προοδευτικός και ποιος ιδεοληπτικός και λαϊκιστής το έχουν πια καταλάβει πολύ καλά οι πολίτες και θα φανεί σύντομα στις κάλπες” αναφέρει η ΝΔ σε ανακοίνωση της.

“Οσον αφορά το ν/σ που ψηφίζεται σήμερα, η ΝΔ τοποθετήθηκε υπεύθυνα με γνώμονα πρωτίστως τo συμφέρoν των παιδιών και τη σημερινή πραγματικότητα της ελληνικής κοινωνίας από την οποία έχει πάρει διαζύγιο ο κ. Τσίπρας” προσθέτει η ανακοίνωση και καταλήγει:

“Το γεγονός ότι ο κ. Τσίπρας επιλέγει την οξύτητα και την πόλωση ακόμη και για ένα τόσο ευαίσθητο κοινωνικό θέμα για το οποίο η ΝΔ δεν έθεσε καν ζήτημα κομματικής πειθαρχίας, απλά αποδεικνύει τον πανικό της απερχόμενης κυβέρνησής του”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα