ΝΔ για “Πόθεν Έσχες” Κασσελάκη: Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν

Διαβάζεται σε 1'
Στέφανος Κασσελάκης
Στέφανος Κασσελάκης INTIME NEWS

Έχει υποχρέωση να σταματήσει «το κρυφτό», αναφέρει ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός, απευθυνόμενος στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, Στέφανο Κασσελάκη.

«Οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν για τον Στέφανο Κασσελάκη όλα όσα γνωρίζουν και για τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Και ο κ. Κασσελάκης έχει την υποχρέωση να σταματήσει το κρυφτό» αναφέρει σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, Νίκος Ρωμανός.

Παράλληλα, απαντώντας στον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, σχετικά με τα «Πόθεν Έσχες» ο κ.Ρωμανός τον κατηγόρησε για «θράσος και συκοφαντίες» επισημαίνοντας πως «δεν έχει νόημα να αναλωθούμε για μια ακόμα φορά στο να απαντάμε στην χιλιοπαιγμένη κασέτα με τη λάσπη, τα ψέματα και τα λεφτόδεντρα 2.0 που αναπαρήγαγε απόψε ο κ. Κασσελάκης, σε μια ακόμα δημόσια επίδειξη τοξικότητας και άγνοιας».

Ο εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ σημείωσε, επίσης, ότι «θέλει όμως πολύ θράσος να συκοφαντεί πολιτικούς του αντιπάλους, των οποίων το πόθεν έσχες έχει ελεγχθεί 20 φορές, κατηγορώντας τους για αδιαφάνεια, όταν ο ίδιος συνεχίζει να μη δίνει το δικό του πόθεν έσχες στη δημοσιότητα».

Και κατέληξε, λέγοντας πως «οι πολίτες έχουν το δικαίωμα να γνωρίζουν για τον κ. Κασσελάκη όλα όσα γνωρίζουν και για τους άλλους πολιτικούς αρχηγούς. Και ο κ. Κασσελάκης έχει την υποχρέωση να σταματήσει το κρυφτό».

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα