ΝΔ κατά Καμμένου: Παρά την κρίση πάει με το προεδρικό και με τη μπάντα στις ΗΠΑ

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με αντικείμενο το προσφυγικό, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με αντικείμενο το προσφυγικό, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Ερώτηση και δήλωση του τομεάρχη Άμυνας Θανάση Δαβάκη, για τα έξοδα του ταξιδιού του υπουργού Άμυνας, με τον οποιο η Συγγρού έχει ανοιχτή κόντρα

Ερώτηση στη Βουλή για το ταξίδι του υπουργού Εθνικής Άμυνας Πάνου Καμμένου στις ΗΠΑ κατέθεσε ο τομεάρχης Άμυνας της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Λακωνίας Θανάσης Δαβάκης.

«Παρά την οικονομική κρίση και τον δραστικό περιορισμό στον προϋπολογισμό του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, ο κ. Πάνος Καμμένος δεν διστάζει να προκαλεί τους Έλληνες.

Επιστράτευσε το προεδρικό αεροσκάφος, αλλά και την Πολιτική Αεροπορία προκειμένου να μεταβεί σε κοινότητα των Η.Π.Α., επικεφαλής πολυμελούς αντιπροσωπείας, για τον εορτασμό της 25ης Μαρτίου.

Σημειώνεται ότι μέρος της αποστολής αποτελούσε τμήμα της μπάντας του Πολεμικού Ναυτικού που συμμετείχε σε εκδήλωση, που διοργανώθηκε με υψηλό αντίτιμο. Όπως επίσης και το γεγονός ότι ο ίδιος δεν είχε καμία επίσημη επαφή με κυβερνητικούς παράγοντες των Η.Π.Α.», υποστήριξε ο κ.Δαβάκης σε δήλωση του.

ΥΕΘΑ: Υποχρέωση του Καμμένου η ενδυνάμωση των εορτών στην Ομογένεια

"Είναι ιδιαίτερα ενδιαφέρουσα η στάση του κ. Δαβάκη και της Νέας Δημοκρατίας που με ερώτησή τους στη Βουλή προτείνουν την κατάργηση των παρελάσεων της Ομογένειας. Ο Υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος θεωρεί υποχρέωσή του να συμβάλλει ώστε να συνεχιστούν και να ενδυναμωθούν οι εθνικές εορτές στην Ομογένεια, οι οποίες αποτελούν εθνικό καθήκον και όχι μόνο αναγκαίο καλό", αναφέρεται στην ανακοίνωση του Υπουργείου Εθνικής Άμυνας, απαντώντας στον κ. Δαβάκη.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Ανεξάρτητοι Έλληνες
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νέο καψόνι στην κυβέρνηση από Καμμένο, αυτή τη φορά για Ειδομένη

SHARE:

24Media Network