ΝΔ: Ο Κοτζιάς και η κυβέρνηση χρειάζονται διακοπές

ΝΔ: Ο Κοτζιάς και η κυβέρνηση χρειάζονται διακοπές
Ο Νίκος Κοτζιάς Eurokinissi

Πώς σχολιάζει η αξιωματική αντιπολίτευση τα σχόλια κύκλων του υπουργείου εξωτερικών για την χθεσινή επίθεση του Ρουβίκωνα.

Επίθεση στον υπουργό Εξωτερικών εξαπολύει η Νέα Δημοκρατία με αφορμή τα σχόλια πηγών του Υπουργείου εξωτερικών για την χθεσινή επίθεση του Ρουβίκωνα όπου όπως ανέφεραν διπλωματικές πηγές τέτοιες επιθέσεις δεν προσιδιάζουν σε αριστερές ή πατριωτικές φωνές αλλά εντάσσονται σε σχέδια τρίτων και τα απέδιδε σε «ακροδεξιά ρητορική».

«Ενώ ακόμη και κυβερνητικά στελέχη προβληματίζονται πια για το τι ακριβώς είναι ο Ρουβίκωνας, ο κ. Κοτζιάς απεφάνθη ότι η επίθεση που δέχτηκε το ΥΠΕΞ είναι αποτέλεσμα της ανεύθυνης ακροδεξιάς ρητορικής» σχολίασε η ΝΔ τονίζοντας ότι «είναι σαφές ότι η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ χρειάζεται επειγόντως διακοπές. Και μακάρι αυτές να αποδειχτούν ανεπίστρεπτες».

Στο ίδιο πνεύμα περί διακοπών με εμφανή διάθεση ειρωνείας είχε σχολιάσει νωρίτερα και ο τομεάρχης εξωτερικών της ΝΔ Γιώργος Κουμουτσάκος τις δηλώσεις αιχμές κατά των προηγούμενων κυβερνήσεων από το Νίκο Κοτζιά όπου είχε αναφέρει ότι πέρασαν οι εποχές που διπλωματία ήταν να κάνεις την κότα.

«“Όλοι οι προηγούμενοι κότες”, είπε, με διαπεραστική ματιά, στον καθρέφτη του ο πανίσχυρος Υπουργός της “Αποικίας Χρέους”. Ατρόμητος καβαλάρης εκείνος με πύρινη ρομφαία που έτρεμε όλη η υφήλιος. Ένα τρανταχτό γέλιο ακούστηκε από την Ανατολή… Τίτλοι τέλους. Καλές διακοπές» ήταν το τιτίβισμα του κ. Κουμουτσάκου.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα