ΝΔ: Ο λογαριασμός για τους πολίτες μεγαλώνει αβάσταχτα

Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με αντικείμενο το προσφυγικό, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ)
Συμβούλιο πολιτικών αρχηγών, υπό τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας, Προκόπη Παυλόπουλο, με αντικείμενο το προσφυγικό, την Παρασκευή 4 Μαρτίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) EUROKINISSI

Απάντηση στις ανακοινώσεις της Όλγας Γεροβασίλη εξέδωσε η ΝΔ με το Μαξίμου να τονίζει: “Η ΝΔ ασχολείται με το φιάσκο της ΟΝΝΕΔ. Θα επανέλθουμε όταν είναι σε θέση να συζητήσουν  πολιτικά”

Νέος “πόλεμος” μεταξύ ΝΔ και Μαξίμου, με την αξιωματική αντιπολίτευση να κάνει λόγο για  επώδυνη διαπραγμάτευση που επιφέρει έναν λογαριασμό που μεγαλώνει αβάσταχτα για τους πολίτες.

Ειδικότερα, ο εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κ. Γιώργος Κουμουτσάκος, σε απάντηση των δηλώσεων της Κυβερνητικής Εκπροσώπου κυρίας Όλγας Γεροβασίλη για την πορεία της αξιολόγησης, σημείωσε: “«Μετά τις τελευταίες αρνητικές εξελίξεις στην πορεία της αξιολόγησης, είναι προφανές ότι: Η “διαπραγμάτευση” Τσίπρα παρατείνεται επώδυνα. Ο λογαριασμός για τους πολίτες μεγαλώνει αβάσταχτα. Η  οικονομία της χώρας διαλύεται ταχύτατα και η Κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ, ακόμα πιο αδύναμη, βυθίζεται…».

Η απάντηση ήρθε αμέσως από το Μαξίμου, που με αρκετή ειρωνεία προς τη ΝΔ, ανέφερε χαρακτηριστικά "μα έξι ώρες μετά;" και προσθέτει: “Χθες το γραφείο Τύπου της ΝΔ απέφυγε να απαντήσει πολιτικά σε οτιδήποτε και πέταξε την μπάλα στην εξέδρα.  Σήμερα, και μόλις έξι ώρες μετά την δήλωση της Όλγας Γεροβασίλη, ο κ. Κουμουτσάκος εξέδωσε, προς απάντηση κάτι σαν χάι – κου, που δεν επιδέχεται σχολιασμού. Κατανοούμε την ΝΔ διότι όλη μέρα ασχολείται με το φιάσκο της ΟΝΝΕΔ.ΘΑ επανέλθουμε όταν είναι σε θέση να συζητήσουν  πολιτικά”.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Κυβέρνηση
SHARE: