ΝΔ: Προφανής στόχευση Τσίπρα και Κοτζιά να οδηγήσουν την χώρα και τους πολίτες προ τετελεσμένων

ΝΔ: Προφανής στόχευση Τσίπρα και Κοτζιά να οδηγήσουν την χώρα και τους πολίτες προ τετελεσμένων
Στιγμιότυπο από τα κεντρικά γραφεία της Νέας Δημοκρατίας στην λεωφ. Συγγρού την Δευτέρα 21 Δεκεμβρίου 2015. Ο Βαγγέλης Μεϊμαράκης και ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι οι δύο μονομάχοι των επαναληπτικών εσωκομματικών εκλογών στη Νέα Δημοκρατία, διεκδικώντας τον προεδρικό θώκο. (EUROKINISSI/ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΖΩΝΤΑΝΟΣ) Eurokinissi

Σκληρή ανακοίνωση του γραφείου Τύπου της ΝΔ κατά του κ.Τσίπρα και του κ. Κοτζιά τονίζοντας ότι "ο πρωθυπουργός δεν διαθέτει πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει την χώρα και θα φέρει ακέραιη προσωπική ευθύνη αν συναινέσει σε μια συμφωνία που θα αποβεί σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδος".

Από το Γραφείο Τύπου της Νέας Δημοκρατίας, σχετικά με τις εξελίξεις στο Σκοπιανό, εκδόθηκε ανακοίνωση στην οποία προειδοποιούν τον πρωθυπουργό ότι “δεν διαθέτει πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει την χώρα και θα φέρει ακέραιη προσωπική ευθύνη αν συναινέσει σε μια συμφωνία που θα αποβεί σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδος”.

Ειδικότερα το γραφείο Τύπου της ΝΔ τονίζει:

“H ΝΔ, δια του αρμόδιου τομεάρχη της κ. Γ.Κουμουτσάκου, ζήτησε χθες στις 5.45 το απόγευμα επίσημη ενημέρωση από το υπουργείο των Εξωτερικών για τη δημόσια τοποθέτηση του πρώην υπουργού Εξωτερικών των Σκοπίων κ. Αντόνιο Μιλόσοσκι που θέλουν τον κ. Αλέξη Τσίπρα να είναι έτοιμος να δεσμεύσει τις αμέσως επόμενες ημέρες, την χώρα με μια συμφωνία με την ΠΓΔΜ. Μέχρι την ώρα που εκδίδεται η ανακοίνωση της ΝΔ (12.40 μμ), ο κ. Κοτζιάς δεν θέλησε να παράσχει οποιαδήποτε ενημέρωση στην αξιωματική αντιπολίτευση. Προφανής στόχευση των κ. Τσίπρα και Κοτζιά είναι να οδηγήσουν την χώρα και τους πολίτες προ τετελεσμένων.

Προειδοποιούμε τον πρωθυπουργό για μια ακόμη φορά: Δεν διαθέτει πολιτική νομιμοποίηση να δεσμεύσει την χώρα και θα φέρει ακέραιη προσωπική ευθύνη αν συναινέσει σε μια συμφωνία που θα αποβεί σε βάρος των συμφερόντων της Ελλάδος”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα