ΝΔ σε Μαξίμου: Στο μόνο που υπεραποδίδει η κυβέρνηση είναι να μεγαλώνει την οργή για την ανικανότητά της

Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας
Τα γραφεία της Νέας Δημοκρατίας EUROKINISSI

Το κόμμα της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης απαντά στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού, καλώντας τον κ. Τσίπρα, στη ΔΕΘ, να "διαφύγει για λίγο από τους μεταφερόμενους κλακαδόρους του και τους εκατοντάδες αστυνομικούς που τον προστατεύουν και να συνομιλήσει με κανονικούς πολίτες".

«Την ημέρα που πληροφορούμαστε ότι οι ληξιπρόθεσμες οφειλές των πολιτών στην εφορία έχουν εκτιναχθεί στα 102 δισ. ευρώ, 4 εκατομμύρια συμπολίτες μας χρωστούν στο δημόσιο και πάνω από 1 εκατομμύριο έχουν υποστεί κατασχέσεις, ο κ. Τσίπρας πανηγυρίζει για την 'υπεραπόδοση' της οικονομίας», απαντά η ΝΔ στο γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού και προσθέτει:

«Θα συμβουλεύαμε τον κ. Τσίπρα, τώρα που θα είναι στη Θεσσαλονίκη, να διαφύγει για λίγο από τους μεταφερόμενους κλακαδόρους του και τους εκατοντάδες αστυνομικούς που τον προστατεύουν και να συνομιλήσει με κανονικούς πολίτες. Θα διαπιστώσει τότε, ότι στο μόνο που όντως υπεραποδίδει η κυβέρνησή του, είναι να μεγαλώνει κάθε μέρα την οργή και την αγανάκτηση για την ανικανότητα, το θράσος και την αλαζονεία της».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Μαξίμου, ΔΕΘ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Μαξίμου: Εύλογα ο κ. Μητσοτάκης αγχώνεται για τη ΔΕΘ

SHARE: