Η ΝΔ συνεχίζει να πυροβολεί τον Τσίπρα για τον Πολάκη

Η ΝΔ συνεχίζει να πυροβολεί τον Τσίπρα για τον Πολάκη
Εκπρόσωπος τύπου της Νέας Δημοκρατίας Σοφίας Ζαχαράκη Eurokinissi

“Ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα” δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη, θέτοντας ζήτημα ήθους. Η αξιωματική αντιπολίτευση θέλει να κρατά στην επικαιρότητα το θέμα, στοχεύοντας προσωπικά στον πρωθυπουργό.

Μία δήλωση κατά Τσίπρα για Πολάκη την ημέρα: Η Νέα Δημοκρατία επιμένει στην καταγγελία περί ταύτισης του πρωθυπουργού με τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και σκοπεύει να κρατά στην επικαιρότητα το θέμα της επίθεσης στον υποψήφιο ευρωβουλευτή και ΑΜΕΑ Στέλιο Κυμπουρόπουλο, στοχεύοντας προσωπικά πλέον στον Αλέξη Τσίπρα και εγείροντας ζήτημα ηθικής.

“Έχουν περάσει τρεις μέρες, και ο κ. Πολάκης δεν έχει αισθανθεί καν την ανάγκη να ζητήσει μια συγγνώμη για την αήθη επίθεσή του στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο. Και ο κ. Τσίπρας τον καλύπτει απόλυτα και συνειδητά, παρά τις αντιδράσεις της κοινωνίας και των στελεχών του κόμματός του” δήλωσε η εκπρόσωπος τύπου της ΝΔ Σοφία Ζαχαράκη και πρόσθεσε:

“Δεν υπάρχει πλέον καμία αμφιβολία ότι ο κ. Πολάκης είναι ο καθρέφτης του κ. Τσίπρα. Είναι η αντανάκλαση του πολιτικού του ήθους”.

Η πρόταση μομφής της ΝΔ κατά του κ.Πολάκη, την οποία ο κ.Τσίπρας έχει προαναγγείλει ότι θα μετατρέψει σε ψήφο εμπιστοσύνης στην κυβέρνηση, θα κατατεθεί όταν ανοίξει ξανά η Βουλή μετά την Κυριακή του Θωμά. Μέχρι τότε η αξιωματική αντιπολίτευση θα πιέζει προσωπικά τον πρωθυπουργό, τον οποίο κατηγορεί για κάλυψη της συμπεριφοράς του κ.Πολάκη, αν και από τον αναπληρωτή υπουργό Υγείας έχουν πάρει αποστάσεις σειρά στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ.  

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα