ΝΔ: Συνειδητά ψέματα από το Μαξίμου για το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας

Φωτογραφία αρχείου
Φωτογραφία αρχείου EUROKINISSI

"Μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια, για το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας που προσγειώθηκε στην Αθήνα, η ΝΔ δεν θα κουραστεί να ρωτά το Μαξίμου", αναφέρει σε νέα ανακοίνωσή της η ΝΔ, σχετικά με το αεροσκάφος που προσγειώθηκε το περασμένο Σάββατο στο Ελ. Βενιζέλος.

«Οι σημερινές αποκαλύψεις του "Πρώτου Θέματος" και του "Ελεύθερου Τύπου" για το κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας που προσγειώθηκε στην Αθήνα, επιβεβαιώνουν περίτρανα ότι το Μαξίμου και σε αυτό το θέμα είπε συνειδητά ψέματα», τονίζει σε ανακοίνωσή της η ΝΔ.

Η Πειραιώς προσθέτει:

ADVERTISING

«Η κυβέρνηση Τσίπρα απέκρυψε ότι υπήρξε επίσημο αίτημα στο ελληνικό ΥΠΕΞ να διατεθεί αίθουσα VIP στο αεροδρόμιο για την άφιξη του Υπουργού Εξωτερικών της Βενεζουέλας, γεγονός που καθιστά φαιδρούς τους πρώτους ισχυρισμούς της περί προγραμματισμένου ανεφοδιασμού του αεροσκάφους».

Ως εκ τούτου το Μαξίμου, συνεχίζει η ΝΔ, οφείλει πλέον συγκεκριμένες απαντήσεις:

«* Τι είναι άραγε αυτό που συνδέει την κυβέρνηση Τσίπρα με το καθεστώς Μαδούρο για να σπάσει το εμπάργκο που έχει επιβάλει η Ε.Ε. σε όλα αεροσκάφη της Βενεζουέλας;

* Έχει προσγειωθεί και άλλη φορά μέσα στο 2019 το συγκεκριμένο αεροσκάφος στο Ελευθέριος Βενιζέλος και αν ναι για ποιο λόγο;

Είναι αλήθεια ότι την επίμαχη μέρα και άλλο αεροσκάφος από τη Βενεζουέλα πέρασε από το FIR της Ελλάδας;».

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης συμπληρώνει πως «μέχρι να αποκαλυφθεί η αλήθεια, η ΝΔ δεν θα κουραστεί να ρωτά το Μαξίμου».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Κυβερνητικές πηγές για ΝΔ: Να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος

ΝΔ: Με ποιους συναντήθηκε ο εκπρόσωπος του κ. Μαδούρο

Σπυράκη: Να απαντήσει το Μαξίμου επώνυμα σε τέσσερα ερωτήματα για τη Βενεζουέλα

SHARE:

24Media Network