ΝΔ: Συνειδητή ανοχή ΣΥΡΙΖΑ στα επεισόδια, σχέδιο υπονόμευσης της επόμενης κυβέρνησης

ΝΔ: Συνειδητή ανοχή ΣΥΡΙΖΑ στα επεισόδια, σχέδιο υπονόμευσης της επόμενης κυβέρνησης
Το κτίριο, όπου στεγάζονται τα γραφεία της ΝΔ Eurokinissi

Για εξόφθαλμο σχέδιο υπονόμευσης της επόμενης κυβέρνησης μέσω ομάδων που προκαλούν επεισόδια κάνει λόγο η αξιωματική αντιπολίτευση σχολιάζοντας τα χθεσινά επεισόδια στην επέτειο δολοφονίας Γρηγορόπουλου και επαναλαμβάνει ότι η κυβέρνηση ΝΔ θα δείξει μηδενική ανοχή

Για ανοχή και μάλιστα συνειδητή της κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑ απέναντι σε ομάδες που προκαλούν επεισόδια κάνει λόγο η Νέα Δημοκρατία. Η αξιωματική αντιπολίτευση υποστηρίζει μάλιστα ότι υπάρχει οργανωμένο σχέδιο υπονόμευσης της επόμενης (δηλαδή της δικής της, όπως εκτιμά) κυβέρνησης μέσω των ομάδων αυτών. Και επαναλαμβάνει ότι θα δείξει ως κυβέρνηση μηδενική ανοχή, απευθυνόμενη στους “νοικοκυραίους” και στους πολίτες που ενοχλούνται με τα επεισόδια.

Κατεστραμμένα κτήρια, λεηλασίες, σπασμένες βιτρίνες, καμένα αυτοκίνητα, εικόνες μιας ρημαγμένης πόλης” σχολιάζει ειδικότερα η ΝΔ για τα χθεσινά επεισόδια στην επέτειο της δολοφονίας του Αλέξανδρου Γρηγορόπουλου.

Όλα αυτά δεν μπορούν πια να θεωρούνται τυχαία. Η ανοχή που επιδεικνύεται είναι απολύτως συνειδητή και έχει αποθρασύνει τις γνωστές συμμορίες που συμπεριφέρονται πια σαν να έχουν το ακαταδίωκτο” υποστηρίζει η ΝΔ.

Οι ευθύνες της κυβέρνησης, αλλά και του Αρχηγού της Αστυνομίας είναι τεράστιες. Εξόφθαλμο, όμως, είναι και το σχέδιο του ΣΥΡΙΖΑ να υπονομεύσει μέσω αυτών των ομάδων την επόμενη κυβέρνηση”, αναφέρει και καταλήγει:

Το σχέδιο αυτό δεν θα περάσει. Σε κάθε πολίτη που αγανακτεί με αυτήν την κατάντια το επαναλαμβάνουμε όσο πιο καθαρά γίνεται: Με την επόμενη κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας η ανοχή στα φαινόμενα αυτά θα είναι μηδενική”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα