ΝΔ: Τι έγραφε ο Καμμένος για την αριστερά και την τρομοκρατία

ΝΔ: Τι έγραφε ο Καμμένος για την αριστερά και την τρομοκρατία
Ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ, Π.Καμμένος MotionTeam

Αποσπάσματα από το βιβλίο του νυν κυβερνητικού εταίρου "Τρομοκρατία, Θεωρία και Πράξη” υπενθυμίζει στον Τσίπρα το Μοσχάτο.

“Οι γκάφες του κ. Τσίπρα δεν έχουν τελειωμό. Αναφέρθηκε χθες σε «ακραίους της ΝΔ» χωρίς να ξέρει ότι μιλάει για τον αγαπημένο του συγκυβερνήτη Πάνο Καμμένο. Επειδή προφανώς ο πρωθυπουργός δεν έχει διαβάσει το βιβλίο του “Τρομοκρατία, Θεωρία και Πράξη” τού θυμίζουμε μερικά χαρακτηριστικά αποσπάσματα.”, Αναφέρει σε ανακοίνωση της  η ΝΔ.

 

“Τώρα έρχονται γιορτές ελπίζουμε να βρει το χρόνο να διεισδύσει στον πνευματικό κόσμο του Πάνου του Καμμένου”, σχολιάζει χαρακτηριστικά και παραθέτει τα εξής αποσπάσματα:

 «Mήτρα της τρομοκρατίας θεωρείται η Νέα Ελλαδική Αριστερά την οποία συγκρότησαν διάφορες μικρές ομάδες εγχώριων σπουδαστών και διανοούμενων του εξωτερικού από τα τέλη της δεκαετίας του 1960».

«Μια εξ αυτών, το Κίνημα της 20ης Οκτώβρη, έχει ιδρυτικό μέλος τον Νίκο Μανιό. Τα κοινά χαρακτηριστικά όλων αυτών των οργανώσεων ήταν μεταξύ άλλων η άποψη πως πρέπει να χρησιμοποιηθούν αμέσως βίαια ένοπλα μέσα και η κοινωνική ανατροπή με στόχο την άμεση, όχι απώτερη, επιβολή ενός αυτόνομου, αντιγραφειοκρατικού σοσιαλιστικού καθεστώτος”.

“Οι τρομολάτρες συμπαθούντες προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν την κοινή γνώμη, διότι μιλούν για ένοπλη λαική βία, αλλά δεν είναι καθόλου λαική. {…} Δεν πρόκειται για επαναστατικό, αλλά για δολοφονικό αγώνα”.

Η ΝΔ αναφέρει τέλος:

“Ποιους κατονομάζει ο κ. Καμμένος ως «τρομολάτρες συμπαθούντες»; Μεταξύ άλλων την αντιπρόεδρο της βουλής Τασία Χριστοδουλοπούλου, το βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Νίκος Μανιό και τη σύζυγό του Μαργαρίτα Γιαραλή, τον υπουργό Ναυτιλίας Φώτη Κουβέλη, τον πρώην πρόεδρο του ΣΥΝ Νίκο Κωνσταντόπουλο και την πρώην σύζυγό του Λίνα Αλεξίου, και τον πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Περικλή Κοροβέση.”

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα