Νέα Αριστερά για Ασημακοπούλου: Οι πολιτικές ευθύνες αγγίζουν Βορίδη, Κεραμέως και Μαξίμου

Διαβάζεται σε 2'
Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς
Πανελλαδική Συνδιάσκεψη της Νέας Αριστεράς (ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ / EUROKINISSI)

“Αν ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι “καίγοντας” δυο μεσαία κομματικά στελέχη κλείνει την υπόθεση, γελιέται” αναφέρει σε δήλωσή της η Νέα Αριστερά για “σκάνδαλο Ασημακοπούλου”.

“Αν ο κ. Μητσοτάκης νομίζει ότι “καίγοντας” δυο μεσαία κομματικά στελέχη κλείνει την υπόθεση, γελιέται” τόνισε σε δήλωσή του ο εκπρόσωπος τύπου της Νέας Αριστεράς, Κωστής Καρπόζηλος, για το σκάνδαλο διαρροής email προς την ευρωβουλεύτρια της ΝΔ, Άννας Μισέλ Ασημακοπούλου.

“Η Νέα Αριστερά ανέδειξε από την πρώτη στιγμή την πρωτοφανή αυτή υπόθεση” σημείωσε, κάνοντας λόγο για “πολιτικές ευθύνες που αγγίζουν Βορίδη, Κεραμέως και Μέγαρο Μαξίμου”.

Σημειώνεται ότι νωρίτερα σήμερα, Παρασκευή (15/3), η Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου απέσυρε την υποψηφιότητά της από το ψηφοδέλτιο της ΝΔ για τις επερχόμενες Ευρωεκλογές του Ιουνίου, μετά το σκάνδαλο που ξέσπασε με την αποστολή emails σε απόδημους Έλληνες και τα σύννεφα που αυτή δημιούργησε σχετικά με τη διαρροή των προσωπικών τους δεδομένων.

Λίγη ώρα μετά την παραίτηση από τα καθήκοντά του ανακοίνωσε ο γενικός γραμματέας του Υπουργείου Εσωτερικών, Μιχάλης Σταυριανουδάκης ενώ σύμφωνα με την ΕΡΤ, το ίδιο αναμένεται να συμβεί και με τον Νίκο Θεοδωρόπουλο που είναι Γραμματέας αποδήμων της ΝΔ.

Για τις παραπάνω παραιτήσεις μίλησε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, Παύλος Μαρινάκης, στον Real FM, όπου, μεταξύ άλλων, παραδέχθηκε ότι τα email παραδόθηκαν στην ευρωβουλευτή Άννα Μισέλ Ασημακοπούλου από τον κ. Θεοδωρόπουλο, διαμέσου του κ. Σταυριανουδάκη.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα