Νέα Αριστερά για Λαμία: Κατασπατάληση δημόσιων πόρων προς όφελος λίγων και εκλεκτών

Διαβάζεται σε 2'
Φωτιά σε εργοστάσιο της Λαμίας
Φωτιά σε εργοστάσιο της Λαμίας INTIME

Ανακοίνωση για τη φωτιά στο εργοστάσιο στη Λαμία που διαχειριζόταν σχολικά γεύματα εξέδωσε η Νέα Αριστερά. Τι αναφέρει.

“Η εταιρία που ευθύνεται για τη μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών στη Λαμία, με δεκάδες καταγγελίες για την ποιότητα των γευμάτων, λάμβανε πλήθος εργολαβιών από το δημόσιο για χρόνια. Ενώ ο εν λόγω επιχειρηματίας φέρεται να διατηρεί στενές σχέσεις με τη Ν.Δ”, τόνισε σε ανακοίνωσή της η Νέα Αριστερά.

Υπενθυμίζεται ότι σήμερα, Δευτέρα (27/5), έγινε γνωστό από το πόρισμα της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού που παραδόθηκε στην εισαγγελία Λαμίας, ότι η φωτιά στις εγκαταστάσεις του εν λόγω εργοστασίου πρόκειται για εμπρησμό από πρόθεση.

Όλη η ανακοίνωση της Νέας Αριστεράς:

“Σε εμπρησμό από πρόθεση αποδίδει την πυρκαγιά στο εργοστάσιο τροφίμων στην Λαμία, σύμφωνα με δημοσιεύματα, η Διεύθυνση Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού του Πυροσβεστικού Σώματος.

Η εταιρία που ευθύνεται για τη μαζική τροφική δηλητηρίαση μαθητών στη Λαμία, με δεκάδες καταγγελίες για την ποιότητα των γευμάτων, λάμβανε πλήθος εργολαβιών από το δημόσιο για χρόνια. Ενώ ο εν λόγω επιχειρηματίας φέρεται να διατηρεί στενές σχέσεις με τη Ν.Δ

Όλη η πορεία που ακολούθησε η κυβέρνηση της ΝΔ με τα σχολικά γεύματα τα τελευταία 4,5 χρόνια ήταν εσκεμμένη με στόχο, όχι τη βελτίωση του προγράμματος και την καθολική κάλυψη όλων των μαθητών του δημοτικού και του νηπιαγωγείου πανελλαδικά (650.000) αλλά να κάνει και τα σχολικά γεύματα πεδίο κερδοφορίας για λίγες «ημέτερες» μεγάλες επιχειρήσεις.

Τελικά δεν υπάρχουν συμπτώσεις. Αυτό είναι το καθεστώς που έχει εγκαθιδρύσει από την πρώτη ημέρα ο κ. Μητσοτάκης. Κατασπατάληση δημόσιων πόρων προς όφελος λίγων και εκλεκτών, αδιαφάνεια και αναξιοκρατία. Μόνο που αυτή τη φορά έθεσε σε κίνδυνο την υγεία μικρών παιδιών”.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα