Νέα Δημοκρατία: Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του δεν έχουν καμία σχέση με τον Παναγιώτη Λασκαρίδη

Νέα Δημοκρατία: Ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του δεν έχουν καμία σχέση με τον Παναγιώτη Λασκαρίδη
Νέα Δημοκρατία EUROKINISSI

Η Νέα Δημοκρατία τονίζει ότι ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του δεν έχουν καμία επαγγελματική ή άλλη σχέση με τον Παναγιώτη Λασκαρίδη, με φόντο την κατάσχεση 850 κιλών κοκαϊνης σε πλοίο που ανήκει στην εταιρεία Laskaridis Shipping

Ανακοίνωση εξέδωσε το μεσημέρι της Παρασκευής η Νέα Δημοκρατία με την οποία υποστηρίζει πως ο πρωθυπουργός και η σύζυγός του “δεν έχουν καμία απολύτως σχέση με τον εφοπλιστή Παναγιώτη Λασκαρίδη.

Όπως αναφέρεται «κάποιοι επιχειρούν για άλλη μια φορά να εμπλέξουν τον πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, με πρόσωπα και υποθέσεις που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί τους», τονίζοντας πως «η κα Γκραμπόφκσι – Μητσοτάκη θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών».

Αναλυτικά:

«Οι γνωστοί λασπολόγοι και ψεύτες, δίνουν «ρέστα» ενόψει εκλογών κι επιχειρούν για άλλη μια φορά να εμπλέξουν τον Πρωθυπουργό και τη σύζυγό του, με πρόσωπα και υποθέσεις που δεν έχουν καμία απολύτως σχέση μαζί τους.

Ούτε ο Κυριάκος Μητσοτάκης, ούτε η Μαρέβα Γκραμπόφσκι Μητσοτάκη έχουν ή είχαν κάποια σχέση, επαγγελματική ή άλλη, τώρα ή στο παρελθόν, με τον κ. Παναγιώτη Λασκαρίδη, ο οποίος μάλιστα εμφανίζεται κάποια στιγμή να μιλά με υβριστικά λόγια για τον Πρωθυπουργό.

Για όσα ψευδή γράφονται η κα Γκραμπόφκσι- Μητσοτάκη θα προσφύγει στη Δικαιοσύνη κατά των συκοφαντών».

Ακολουθήστε το News 24/7 στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα