Νέα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην δικομματική κυβέρνηση

Νέα επίθεση του ΣΥΡΙΖΑ στην δικομματική κυβέρνηση

Τι αναφέρει η Κουμουνδούρου για τη νέα δικομματική κυβέρνηση ΝΔ - ΠΑΣΟΚ

Νέα σκληρή επίθεση κατά της κυβέρνησης εξαπέλυσε σήμερα ο ΣΥΡΙΖΑ, τονίζοντας σε ανακοίνωσή του ότι "αποτελούμενη από τα πιο γνωστά και φθαρμένα υλικά του δικομματισμού, προϊόν της πολιτικής αποσύνθεσης και απαξίωσης των κομμάτων που τη συγκροτούν, η νέα κυβέρνηση έχει ομολογήσει από την πρώτη στιγμή ότι είναι αποφασισμένη να εκτελέσει το μνημονιακό συμβόλαιο των νέων απολύσεων, των νέων φόρων, των λουκέτων σε νοσοκομεία και σχολεία".

Η "σύμβαση έργου" που έχει υπογράψει ο κ. Σαμαράς με τους δανειστές δεν αφορά ούτε στην καταπολέμηση της ανεργίας, ούτε στην ανάπτυξη, σημειώνει ο ΣΥΡΙΖΑ και προσθέτει ότι "η κυνική παραδοχή του, εξάλλου, ότι προτεραιότητα της κυβέρνησης είναι να "αποφύγει" τα νέα μέτρα, αποτελεί την πιο ωμή ομολογία και προαναγγελία των σχεδίων του".

"Αν κάτι μπορεί να σταθεί εμπόδιο στα σχέδια της κυβέρνησης είναι ο ελληνικός λαός. Αυτός είναι που θα δείξει το δρόμο της ανατροπής της κυβέρνησης και της μνημονιακής πολιτικής και θα υπερασπιστεί τα δικαιώματά του και τη δημοκρατία" καταλήγει στην ανακοίνωσή του ο ΣΥΡΙΖΑ.

SHARE:

24Media Network