Νέα επιβαρυντικά στοιχεία από τις έρευνες στις οικίες των Παππά και Κασιδιάρη

Νέα επιβαρυντικά στοιχεία από τις έρευνες στις οικίες των Παππά και Κασιδιάρη
ΑΘΗΝΑ-ΒΟΥΛΗ-Ο καθιερωμένος αγιασμός στη Βουλή για τη νέα κοινοβουλευτική περίοδο.(EUROKINISSI- ΓΙΩΡΓΟΣ ΚΟΝΤΑΡΙΝΗΣ) Eurokinissi

Νέα προθεσμία να απολογηθούν πήραν οι τρεις βουλευτές της Χ.Α. Στις 11 Ιανουαρίου θα περάσουν το κατώφλι του ανακριτή. Απορρίφθηκε το αίτημα αποφυλάκισης του Χρ. Παππά. Πλούσιο το υλικό στα σπίτια των κατηγορουμένων

Προθεσμία για να απολογηθούν στις 11 Ιανουαρίου δόθηκε στους βουλευτές Π. Ηλιόπουλο, Γ. Γερμενή και Στ. Μπούκουρα, από τις ανακρίτριες της υπόθεσης της Χρυσής Αυγής.

Οι τρεις, που είχαν κληθεί αύριο σε απολογία για ένταξη και διεύθυνση εγκληματικής οργάνωσης, εμφανίστηκαν στο Εφετείο παρουσία και άλλων συναδέλφων τους, όπου οι δυο δικαστικοί λειτουργοί τούς ενημέρωσαν ότι οι απολογίες τους θα δοθούν μετά τις γιορτές για λόγους που αφορούν την ανάκριση.

Στο μεταξύ, νέα επιβαρυντικά στοιχεία που προέκυψαν από τις έρευνες και τις κατασχέσεις στα σπίτια του Νίκου Μιχαλολιάκου, του Ηλία Κασιδιάρη και άλλων βουλευτών της Χρυσής Αυγής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα νέα στοιχεία περιλαμβάνονται βίντεο, φωτογραφίες, περιεχόμενο από ηλεκτρονικούς υπολογιστές που κατασχέθηκαν, μηνύματα από κινητά τηλέφωνα, και αλλά και αναφέρονται σε παραστρατιωτική δράση και οργάνωση της Χρυσής Αυγής.

Παράλληλα, απορρίφθηκε και η αίτηση αποφυλάκισης του Χρήστου Παππά.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα