Νέα παρουσία του Αντώνη Σαμάρα στο συνέδριο του ΕΛΚ

Νέα παρουσία του Αντώνη Σαμάρα στο συνέδριο του ΕΛΚ
Ο πρώην πρωθυπουργός Αντώνης Σαμαράς Eurokinissi

Θα μιλήσει σε εκδήλωση με Ραχόι, Κοέλιο και Κένι. Πληθαίνουν οι πληροφορίες πως σε περίπτωση που η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές -και επιτρέπει ο χρόνος- ο πρώην πρωθυπουργός ενδέχεται να προταθεί για Επίτροπος.

Για μία ακόμα φορά ο Αντώνης Σαμαράς θα είναι ομιλητής σε παράλληλη εκδήλωση στο Συνέδριο του Ευρωπαϊκού Λαϊκού Κόμματος.

Ο πρώην πρωθυπουργός θα μιλήσει αυτή τη φορά στο Ελσίνκι, στις 7 Νοεμβρίου, σε εκδήλωση για τους πρωθυπουργούς «που έσωσαν το ευρώ».

Μαζί με τον Αντώνη Σαμαρά θα είναι οι πρώην πρωθυπουργοί της Ισπανίας Μαριάνο Ραχόι, της Πορτογαλίας Πέδρο Κοέλιο και της Ιρλανδίας Έντα Κένι.

Στο Ελσίνκι, ως γνωστόν, πραγματοποιείται το Συνέδριο του ΕΛΚ με θέμα την εκλογή του επικεφαλής του κόμματος στις ευρωεκλογές, με τη Νέα Δημοκρατία να υποστηρίζει το γερμανό Μάνφρεντ Βέμπερ έναντι του -μετριοπαθέστερου- Φιλανδού πρώην πρωθυπουργού Αλεξάντερ Στουμπ (οι πληροφορίες μάλιστα επιμένουν πως ο Κυριάκος Μητσοτάκης είναι ένας από τους δυο που έχουν υπογράψει για την υποψηφιότητα Βέμπερ).

Ο Αντώνης Σαμαράς πυκνώνει το τελευταίο διάστημα τις παρουσίες του στο διεθνές πεδίο, με τις πληροφορίες να επιμένουν πως σε περίπτωση που η ΝΔ κερδίσει τις εκλογές -και επιτρέπει ο χρόνος- ο πρώην πρωθυπουργός ενδέχεται να προταθεί για Επίτροπος.

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα