Νεκτάριος Σαντορινιός: Την Τετάρτη η κηδεία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Η επιθυμία της οικογένειας

Νεκτάριος Σαντορινιός: Την Τετάρτη η κηδεία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ – Η επιθυμία της οικογένειας
Λουλούδια στο έδρανο του βουλευτή στη Βουλή ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΣ/EUROKINISSI

Στη Ρόδο θα πουν το τελευταίο "αντίο" στον Νεκτάριο Σαντορινιό συγγενείς, φίλοι και συνοδοιπόροι του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ.

Την Τετάρτη στις 14:00 θα γίνει η κηδεία του βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και πρώην υπουργού Νεκτάριου Σαντορινιού, ο οποίος πέθανε τη Δευτέρα (13/02), σε ηλικία 51 ετών μετά από σκληρή μάχη με τον καρκίνο.

Όπως έγινε γνωστό, η εξόδιος ακολουθία θα τελεστεί στον Ιερό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου, στη Ρόδο.

Για το τελευταίο αντίο, η σορός θα βρίσκεται στον Ναό από τις 11 το πρωί της ίδιας ημέρας.

Η επιθυμία της οικογένειας

Η οικογένεια, αντί στεφάνων, επιθυμεί να στηριχθούν οι κοινωνικοί και αλληλέγγυοι Σύλλογοι:

  • Σύλλογος Γονιών Παιδιών με Νεοπλασματική Ασθένεια «Φλόγα» (Εθνική Τράπεζα: GR 2501101920000019248000010)
  • Δωδεκανησιακός Σύλλογος Γονέων και Φίλων Παιδιών που χρήζουν Μεταμόσχευσης Μυελού των Οστών «Ροδαυγή» (Τράπεζα Πειραιώς: GR 7801727010005701060080972).

Ενός λεπτού σιγή στη Βουλή

Η Ολομέλεια της Βουλής τίμησε τη μνήμη του Νεκτάριου Σαντορινιού με ενός λεπτού σιγή.

Ο πρόεδρος της Βουλής, Κώστας Τασσούλας, αναφέρθηκε “στο ήθος, την πίστη, το θάρρος, τη μαχητικότητά του και το κοινοβουλευτικό του ήθος”, τονίζοντας ότι “ο Νεκτάριος Σαντορινιός, παρά την προσωπική περιπέτεια που τον ταλαιπωρούσε, έβαζε πάνω από όλα το καθήκον του προς τον κοινοβουλευτισμό και προς την ιδιαίτερη πατρίδα του”.

Όπως είπε υποκλινόμαστε στη μνήμη ενός νέου ανθρώπου, που ενώ δεν συμπλήρωσε τον κύκλο της ζωής του όπως αναμενόταν, συμπλήρωσε το έργο και το καθήκον της ζωής του με τρόπο που όλοι μας του το αναγνωρίζουμε. Θερμά συλλυπητήρια συνάδελφοι του ΣΥΡΙΖΑ, είχα την ευκαιρία να μιλήσω και με τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ. Και όσο και αν αυτή η δοκιμασία και η επιδείνωση της υγείας του ήταν κάτι το οποίο στατιστικά θα μπορούσε να έχει αυτήν την εξέλιξη που είχε σήμερα, ωστόσο η ώρα της ανακοίνωσης του θανάτου, μετά από μία σκληρή δοκιμασία, δεν παύει να είναι ασήκωτη”.

“Αυτό το ασήκωτο, το απαλύνει μία τρυφερή, μία γλυκιά ανθρώπινη ανάμνηση ενός άξιου, δημιουργικού συναδέλφου που τίμησε την ιδιότητα του βουλευτού, του υπουργού, του πατέρα, του συζύγου, του οικογενειάρχη και κυρίως του Δωδεκανήσιου. Αιωνία του η μνήμη” κατέληξε ο πρόεδρος της Βουλής.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα