Αυτό είναι το νέο λογότυπο του ΣΥΡΙΖΑ: "ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία"

Αλέξης Τσίπρας
Αλέξης Τσίπρας EUROKINISSI

Όπως πρώτο είχε αποκαλύψει το News 24/7, o ΣΥΡΙΖΑ ανακοινώνει την νέα καμπάνια και τα νέα υλικά με την εκστρατεία της προοδευτικής συμμαχίας να ξεκινά με νέο λογότυπο.

Το νέο λογότυπο "ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία", που επί της ουσίας σηματοδοτεί την πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ, τα νέα υλικά και συνολικά την εκστρατεία της προοδευτικής συμμαχίας αποφάσισε σήμερα η Πολιτική Γραμματεία.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά στη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ συζητήθηκαν εκτενώς οι πρωτοβουλίες του επόμενου διαστήματος ενόψει των ευρωεκλογών, ενώ μετά το τέλος της συνεδρίασης ανακοινώθηκαν και οι πρώτες 16 υποψηφιότητες.

ADVERTISING

Ωστόσο, αποφασίστηκε ότι την Τετάρτη θα γίνει η πρώτη συνάντηση αντιπροσωπείας του ΣΥΡΙΖΑ και των εκπροσώπων των συλλογικοτήτων, καθώς και των προσωπικοτήτων που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμα της ΚΕ του ΣΥΡΙΖΑ για συγκρότηση προοδευτικής συμμαχίας στις ευρωεκλογές, με στόχο τη διοργάνωση μεγάλης συγκέντρωσης στις 27/03, στην οποία και θα συγκροτηθεί κοινή εκλογική επιτροπή. Η πρόταση του ΣΥΡΙΖΑ θα είναι η καμπάνια, τα υλικά και συνολικά η εκστρατεία να σηματοδοτηθεί από το λογότυπο "ΣΥΡΙΖΑ Προοδευτική Συμμαχία".

Υπενθυμίζεται ότι το News 24/7 και ο Βασίλης Σκουρής είχε αποκαλύψει -από τις 19/2- την αποφασιστικότητα του Αλέξη Τσίπρα να προχωρήσει στη συγκρότηση προοδευτικού πόλου, παρά τις όποιες ενστάσεις εκφράστηκαν στο εσωτερικό του κόμματός του με αφορμή τον τελευταίο ανασχηματισμό και την υφυπουργοποίηση των πρώην στελεχών του ΚΙΝΑΛ Θάνου Μωραΐτη και Άγγελου Τόλκα. 

"Χαρακτηριστικό των προθέσεων του Αλέξη Τσίπρα για τη συγκρότηση του νέου πόλου είναι και το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ συζητά την τροποποίηση του ονόματός του πριν τις εκλογές. Όπως όλα δείχνουν και εκτός πολύ μεγάλου απροόπτου το όνομα θα είναι στο εξής ΣΥΡΙΖΑ-Προοδευτικές Δυνάμεις" σημείωνε το News 24/7.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥΡΙΖΑ
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

ΣΥΡΙΖΑ: Οι πρώτοι 16 υποψήφιοι ευρωβουλευτές

Και το όνομα αυτού... "ΣΥΡΙΖΑ - Προοδευτικές Δυνάμεις"

Προοδευτικό μέτωπο σε Ελλάδα και Ευρώπη προαναγγέλλει ο Τσίπρας

24Media Network