New York Times: Στο πρωτοσέλιδο της έντυπης έκδοσης το άρθρο – κόλαφος για τις υποκλοπές

New York Times: Στο πρωτοσέλιδο της έντυπης έκδοσης το άρθρο – κόλαφος για τις υποκλοπές

Και στην έντυπη έκδοση της ιστορικής και παγκόσμιας εμβέλειας εφημερίδας, το άρθρο γνώμης για τις υποκλοπές με τίτλο "Το πρόγραμμα Ελλάδα 2 είναι μια από τα ίδια".

Στο θέμα των υποκλοπών στην Ελλάδα επανήλθε την Τετάρτη (24/08) η ιστορική και παγκόσμιας εμβέλειας εφημερίδα New York Times, στο πρωτοσέλιδο της οποίας φιλοξενεί το άρθρο – κόλαφο του δημοσιογράφου Alexander Clapp.

Πρόκειται για το ίδιο άρθρο γνώμης, που δημοσιεύτηκε πριν λίγες μέρες στη διαδικτυακή έκδοση της εφημερίδας, με τον τίτλο στο πρωτοσέλιδο να είναι “Το πρόγραμμα Ελλάδα 2 είναι μια από τα ίδια”.

Να θυμίσουμε ότι μετά την προ ημερών δημοσίευση, ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γιάννης Οικονόμου είχε υποβαθμίσει το θέμα, λέγοντας χαρακτηριστικά: “Κύριε Τσίπρα μην εκτίθεστε. Η άποψη ενός guest αρθρογράφου δεν απηχεί την άποψη μιας εφημερίδας. Ξέρουμε ότι προκειμένου να πλήξετε την Κυβέρνηση, εσείς και οι φίλοι σας, αδιαφορείτε για τη χώρα. Κατά σύμπτωση, ο δημοσιογράφος που κάνετε σήμερα «σημαία», είναι ο ίδιος που το Μάρτιο του 2020 κατήγγελλε διεθνώς την Ελλάδα επειδή υπερασπιζόταν τα σύνορά της».

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα