Νίκος Ανδρουλάκης σε ερώτηση του NEWS 24/7: “Το Predator είναι πυρηνικό όπλο, το κέντρο είναι εδώ”

Νίκος Ανδρουλάκης σε ερώτηση του NEWS 24/7: “Το Predator είναι πυρηνικό όπλο, το κέντρο είναι εδώ”
Νίκος Ανδρουλάκης Eurokinissi

"Μιλάμε για πυρηνικό όπλο απέναντι σε πολιτικούς αντιπάλους. Αν υπάρξει υπόνοια διασύνδεσης θα είναι το τέλος για τον κ. Μητσοτάκη σε ευρωπαϊκό επίπεδο" είπε ο κ. Ανδρουλάκης για τη χρήση του Predator και τη σχέση του με το Μέγαρο Μαξίμου.

“Για ένα κορυφαίο ζήτημα που αφορά τη Δημοκρατία στη χώρα μας” μίλησε ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, Νίκος Ανδρουλάκης, απαντώντας σε ερώτηση του NEWS 24/7 για το Predator, κατά τη διάρκεια της συνέντευξης Τύπου που παραχώρησε στην 86η ΔΕΘ.

“Το κέντρο είναι εδώ. Είναι κορυφαίο το ζήτημα. Οι αρμόδιοι με ενημέρωσαν για εκβιασμό. Αν το είχα ενεργοποιήσει θα είχαν υλικό από την καθημερινή μου προσωπική ζωή”, είπε, ενώ τόνισε πως δεν κάνει λόγο για θεωρία “συνωμοσίας” αλλά για ένα ζήτημα που προέκυψε από τον έλεγχο των μηχανισμών της ΕΕ. Σημείωσε πως θα κάνει το παν για να κληθούν στην εξεταστική επιτροπή της Βουλής όλοι οι άμεσα ενδιαφερόμενοι, παρά την άρνηση της κυβερνητικής πλειοψηφίας, και πως προτίθεται να φέρει τους εμπλεκόμενους αρμοδίους στην επιτροπή PEGA του Ευρωκοινοβουλίου για να δώσουν εξηγήσεις.

Συγκεκριμένα, ο κ. Ανδρουλάκης ερωτήθηκε “αν και πως συνδέετε την κυβέρνηση και το Μέγαρο Μαξίμου με την χρήση του λογισμικού Predator που ιχνηλατήθηκε στις επικοινωνίες σας”.

Απαντώντας ο πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ, σημείωσε:

“Κ. Λιβιτσάνο θέλω να σας ευχαριστήσω για τη δουλειά που κάνετε γιατί δείχνετε πως υπάρχει και καλή, ανεξάρτητη δημοσιογραφία. Ο κ. Μητσοτάκης φοβάται πάρα πολύ το θέμα του Predator και το φοβάται γιατί είναι ένα ζήτημα που θα τσαλακώσει πολύ τη διεθνή του εικόνα.

Κανείς δεν μπορεί να δεχθεί στις Βρυξέλλες πως χρησιμοποιείται ένα “πυρηνικό όπλο” εκατομμυρίων απέναντι σε έναν πολιτικό ηγέτη, πολιτικό αντίπαλό του πρωθυπουργού. Αν υπάρξει απόδειξη διασύνδεσης με το Μαξίμου, αυτό θα σημάνει και το πολιτικό τέλος του κ. Μητσοτάκη σε ευρωπαϊκό επίπεδο.

Η ΝΔ προσπαθεί να συμψηφίσει με τη κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ. Εμείς δεν θα δεχθούμε συμψηφισμούς. Όλα στη Δικαιοσύνη κύριοι. Για το Predator ζητήσαμε να κληθούν στην εξεταστική επιτροπή όλα τα πρόσωπα που έχετε αναδείξει, και η κυβερνητική πλειοψηφία το αρνήθηκε. Το λινκ παρακολούθησης είναι το ίδιο σε εμένα και στον κ. Κουκάκη. Το κέντρο είναι εδώ. Είναι κορυφαίο το ζήτημα. Οι αρμόδιοι με ενημέρωσαν για εκβιασμό. Αν το είχα ενεργοποιήσει θα είχαν υλικό από την καθημερινή μου προσωπική ζωή. Ολα όσα λέω δεν είναι θεωρίες. Με ενημέρωσαν ειδικοί.

Το θέμα είναι πολύ επικίνδυνο, καλούμαστε να διαπαιδαγωγηθούμε ώστε να μην πέφτουμε στη παγίδα αυτών των λινκ που μπορούν να σε παρακολουθούν επί 24ωρου βάσης. Οι ειδικοί στους οποίους απευθήνθηκα απάντησαν πως η συνακρόαση με τα σύγχρονα μέσα δεν αφήνει αποτύπωμα. Η υπόθεση αποκαλύφθηκε από τον μηχανισμό ελέγχο του Ευρωκοινοβουλίου. Θέλετε να φοβούμαστε τα παιδιά μας να έχουν κινητό για να μην αποκτήσει κάποιος πρόσβαση στις προσωπικές στιγμές τους; Θέλετε ένας δικαστής να φοβάται να δικάσει γιατί θα τον απειλούν μετά από υποκλοπή;

Καλώ τη Νέα Δημοκρατία να αφήσει τα ναζάκια και να έρθουν όλοι στην εξεταστική επιτροπή για τα φαινόμενα που εκθέτουν διεθνώς τη χώρα. Αν δεν το δεχθούν θα πάρω τις πρωτοβουλίες για να τους καλέσει η PEGA στις Βρυξέλλες, για να πάρουμε έστω από εκεί κάποια ψήγματα αλήθειας”.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα