Ο Φίλης "άδειασε" τον Πολάκη: Δεν εκπροσωπεί το δημοκρατικό ήθος του ΣΥΡΙΖΑ

Νίκος Φίλης
Νίκος Φίλης EUROKINISSI

"¨Πρέπει να βρει τρόπο να επανορθώσει την αστοχία του» σχολίασε για τον Π. Πολάκη ο Ν. Φίλης αναφερόμενος στην επίθεσή του προς τον Στ. Κυμπουρόπουλου και προσθέτοντας ότι «πιστεύω ότι διερμηνεύω τα αισθήματα και τις απόψεις των συναδέλφων."

«Πρέπει να βρει τρόπο να επανορθώσει την αστοχία του, δεν εκπροσωπεί το δημοκρατικό ήθος του ΣΥΡΙΖΑ» σημείωσε ο Νίκος Φίλης σχετικά με τον Παύλο Πολάκη και την επίθεση που έκανε στον Στέλιο Κυμπουρόπουλο, επίθεση που προκάλεσε πρόταση δυσπιστίας εναντίον του από την ΝΔ. Κατά την τοποθέτησή του στην Βουλή ως εισηγητής του ΣΥΡΙΖΑ στο νομοσχέδιο του υπουργείου Παιδείας, ο Ν. Φίλης αναφέρθηκε στον αναπληρωτή υπουργό Υγείας και σχολίασε ότι τις δηλώσεις του κατά του υποψήφιου ευρωβουλευτή της ΝΔ «αδικεί τον εαυτό του και το έργο του».

Ο Ν. Φίλης παρατήρησε με νόημα ότι με το σχόλιό του αυτό «πιστεύω ότι διερμηνεύω τα αισθήματα και τις απόψεις των συναδέλφων» και τόνισε ότι ο Π. Πολάκης με τα όσα είπε κατά του Στ. Κυμπουρόπουλου αδικεί παράλληλα και την προσπάθεια που κάνει η κυβέρνηση για να βελτιώσει την ζωή των ατόμων με αναπηρία και των οικογενειών τους.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Παύλος Πολάκης, Κυμπουρόπουλος
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Τσίπρας για Πολάκη: "Μετατρέπω την πρόταση δυσπιστίας της ΝΔ σε ψήφο εμπιστοσύνης"

Η ΝΔ καταθέτει πρόταση δυσπιστίας στον Πολάκη

Μητσοτάκης για Πολάκη: Ντροπή κύριε Τσίπρα που τον κρατάτε στην κυβέρνηση

Γεννηματά για Πολάκη και Κυμπουρόπουλο: Τόσο δηλητήριο για έναν νέο άνθρωπο μόνο από φασίστες

Μπαλάφας: Να πάρει πίσω ο Πολάκης τη δήλωση για τον Κυμπουρόπουλο

Στο "στόχαστρο" Πολάκη ο Κυμπουρόπουλος

SHARE:

24Media Network