Νίκος Ορφανός: Με έφτυναν, με έβριζαν, οι αντιφασίστες είναι σαν τους δηλωμένους φασίστες

Νίκος Ορφανός: Με έφτυναν, με έβριζαν, οι αντιφασίστες είναι σαν τους δηλωμένους φασίστες

Καταγγελία για προπηλακισμό του από κουκουλοφόρους, έκανε ο Νίκος Ορφανός που βρέθηκε στη δίκη της Χρυσής Αυγής

"Ο φασισμός δεν είναι μόνον μέσα στη δικαστική αίθουσα αλλά και απέξω" είπε στα Παραπολιτικά 90,1. 90,1 πριν από λίγο ο βουλευτής του Ποταμιού Νίκος Ορφανός, σχετικά με την επίθεση που δέχτηκε σήμερα στον Κορυδαλλό, έξω από την αίθουσα που θα διεξάγονταν η δίκη των μελών της Χρυσής Αυγής.

"Βρισκόμουν πίσω από το πανό του δήμου όταν ένιωσα κάποιους να με τραβάνε, να με φτύνουν, να με χτυπάνε και να με βρίζουν λέγοντάς μου ότι είμαι άνθρωπος του Μπόμπολα" είπε ο κ. Ορφανός τονίζοντας πως οι άγνωστοι κρατούσαν στυλιάρια στα χέρια.

"Οι μαυροντυμένοι, οι αυτοαποκαλούμενοι αντιφασίστες, δεν διαφέρουν και πάρα πολύ από τους δηλωμένους φασίστες που έκαναν τα επεισόδια πριν λίγο καιρό στον Πειραιά", πρόσθεσε.

Ανακοίνωση για το περιστατικό εξέδωσε και το Ποτάμι:

Επίθεση με λογική και πρακτικές Χρυσής Αυγής

Το Ποτάμι καταδικάζει την επίθεση δειλών τραμπούκων κατά του βουλευτή Νίκου Ορφανού. Ο Νίκος Ορφανός ήταν ο μοναδικός βουλευτής της περιοχής που έδωσε το “παρών” στις αντιφασιστικές συγκεντρώσεις έξω από τις φυλακές Κορυδαλλού, όταν οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ, της ΝΔ, των ΑΝΕΛ ήταν απόντες. Η επίθεση από αυτοαποκαλούμενους “αντιμνημονιακούς” οι οποίοι αναμασούσαν περιθωριακές ανοησίες των ΑΝΕΛ και μερίδας του ΣΥΡΙΖΑ περί “ Μπόμπολα” και περί “υπηρέτησης συμφερόντων” δείχνει ότι μερικοί καταδικάζουν φραστικά τη Χρυσή Αυγή αλλά υιοθετούν τη λογική της και εφαρμόζουν τις πρακτικές της.

20 Απριλίου 2015

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Χρυσή Αυγή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Χρυσαυγίτες χτύπησαν φίλους του Παύλου Φύσσα

Δίκη Χρυσής Αυγής: Η ώρα της αλήθειας για την οργάνωση

Κήρυγμα σοκ από πυρηνάρχη της Χρυσής Αυγής: Μιλά για ευγονική και τριτοκοσμικά σκουπίδια

Σημαντική μέρα για τη Δημοκρατία και τη χώρα η δίκη της Χρυσής Αυγής

SHARE: