Νίκος Παππάς: Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο

Νίκος Παππάς: Εισαγγελική πρόταση για παραπομπή του στο Ειδικό Δικαστήριο
Ο Νίκος Παππάς intime

Για παράβαση καθήκοντος στην υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών θα καθίσει στο ειδώλιο ο Νίκος Παππάς. Τι αναφέρει η εισαγγελική πρόταση.

Εισαγγελική πρόταση με την οποία ζητείται η παραπομπή του πρώην υπουργού Νίκου Παππά ενώπιον του Ειδικού Δικαστηρίου για να δικαστεί για το αδίκημα της παράβασης καθήκοντος σε βαθμό πλημμελήματος, κατατέθηκε ενώπιον του Δικαστικού Συμβουλίου του Αρείου Πάγου.

Η εισαγγελική λειτουργός, Γεωργία Αδηλίνη, αναφορικά με την υπόθεση των τηλεοπτικών αδειών, εισηγείται να καθίσει στο εδώλιο και ο επιχειρηματίας Χρήστος Καλογρίτσας για συνέργια στην παράβαση καθήκοντος του πρώτου. Τον λόγο έχει πλέον το ανώτατο δικαστικό συμβούλιο του οποίο και θα αποφανθεί αν και ποιοι τελικά από τους κατηγορούμενους θα δικαστούν για τις ανωτέρω πράξεις.

Υπενθυμίζεται ότι η υπόθεση γύρω από τους χειρισμούς για την αλλαγή στο τηλεοπτικό πεδίου είχε πρώτος αποκαλύψει ο ίδιος ο Χρήστος Καλογρίτσας, ο οποίος είχε καταγγείλουν τη σύμβαση με τη λιβανέζικη εταιρεία CCC για τη δημιουργία mall στα Ηνωμένες Αραβικά Εμιράτα ως εικονική.

Συγκεκριμένα, είχε υποστηρίξει ότι ο λόγος κατάρτισής της ήταν για να μπορέσει να εισέλθει στον διαγωνισμό για τις τηλεοπτικές άδειες η εταιρεία του. Μάλιστα, ο επιχειρηματίας μέχρι και σήμερα αποδίδει κεντρικό ρόλο στον Νίκο Παππά, αναφέροντας ότι εκείνος έφερε σε επαφή όλα τα εμπλεκόμενα μέρη και οργάνωσε τις κινήσεις.

Ακολουθήστε το News247.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Ροή Ειδήσεων

Περισσότερα