Νοτοπούλου: Προφανώς και η Θεσσαλονίκη μπορεί να έχει δήμαρχο γυναίκα

H υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου στην παρουσίαση του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη Μαζί"
H υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης Κατερίνα Νοτοπούλου στην παρουσίαση του συνδυασμού "Θεσσαλονίκη Μαζί" MOTIONTEAM

Έτοιμη να πείσει με το έργο της από τους πρώτους μήνες, σε περίπτωση εκλογής της δηλώνει η υποψήφια δήμαρχος Θεσσαλονίκης.

Την πεποίθηση ότι θα είναι η πρώτη γυναίκα δήμαρχος στη Θεσσαλονίκη εκφράζει η υποψήφια για τη διεκδίκηση του κεντρικού Δήμου και επικεφαλής της παράταξης «Θεσσαλονίκη Μαζί», Κατερίνα Νοτοπούλου, σε συνέντευξη στο Αθηναϊκό και Μακεδονικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Η κ. Νοτοπούλου δηλώνει πως θα συνεχίσει στο δρόμο που άνοιξε η διοίκηση Μπουτάρη, εκτιμώντας ότι θα καταφέρει να φτάσει στο στόχο της μαζί με τους πολίτες, μαζί με ανθρώπους που κάνουν όνειρα για την πόλη, με αυτούς που ενδιαφέρονται για την υπεράσπιση του δημόσιου χώρου.

ADVERTISING

Προσθέτει, ότι τα μηνύματα που λαμβάνει από τους δημότες, μετά την ανακοίνωση του προγράμματος της παράταξής της, είναι «εξαιρετικά ενθαρρυντικά» και πως σε περίπτωση εκλογής θα πείσει με το έργο της από τους πρώτους μήνες αυτούς που της έδωσαν τη νίκη, αλλά και εκείνους που δεν την στήριξαν στην κάλπη.

Για την έλλειψη εμπειρίας στην Τοπική Αυτοδιοίκηση που της καταλογίζουν ορισμένοι, τονίζει ότι από τις θέσεις ευθύνης που κατείχε, ως διευθύντρια στο γραφείο του πρωθυπουργού στη Θεσσαλονίκη και ως υφυπουργός Εσωτερικών για τη Μακεδονία και τη Θράκη, γνωρίζει τα προβλήματα όσο λίγοι και ξεκαθαρίζει πως δεν βλέπει τον κεντρικό Δήμο ως «σκαλοπάτι» προς τη Βουλή.

Τέλος, ξεχωρίζει τη θέση της από τον ανθυποψήφιό της, Νίκο Ταχιάο, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Ο υποψήφιος του κ. Μητσοτάκη έχει δηλώσει πως αντίπαλος του είναι ο ΣΥΡΙΖΑ. Δικός μου αντίπαλος είναι τα προβλήματα της καθημερινότητας των πολιτών».

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Θεσσαλονίκη, Αυτοδιοίκηση

24Media Network