Ντινόπουλος για Τσίπρα: Οι αριστεροί πάνε στη χλιδή, οι δεξιοί στη Θεσσαλονίκη

Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη «Κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Ρύθμιση θεμάτων συμβάσεων που αφορούν Κέντρα Πρώτης Υποδοχής και Εγκαταστάσεων Κράτησης παράνομα διαμενόντων στη χώρα αλλοδαπών και τρόπο φύλαξης αυτών» και άλλες διατάξεις», Πέμπτη 27 Σεπ. 2012. (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ)
Μόνη συζήτηση επί της αρχής, των άρθρων και του συνόλου του σχεδίου νόμου του Υπουργείου Δημόσιας Τάξης και Προστασίας του Πολίτη «Κύρωση της Πράξης Νομοθετικού Περιεχομένου «Ρύθμιση θεμάτων συμβάσεων που αφορούν Κέντρα Πρώτης Υποδοχής και Εγκαταστάσεων Κράτησης παράνομα διαμενόντων στη χώρα αλλοδαπών και τρόπο φύλαξης αυτών» και άλλες διατάξεις», Πέμπτη 27 Σεπ. 2012. (EUROKINISSI/ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ) EUROKINISSI

"Πυρά" του υπουργού Εσωτερικών Αργύρη Ντινόπουλου στον Αλέξη Τσίπρα

Σφοδρή επίθεση στον Αλέξη Τσίπρα για τη συμμετοχή του σε Φόρουμ του Ιδρύματος Αμπροζέτι στην Ιταλία, εξαπέλυσε πριν μέσω του ΣΚΑΪ ο υπουργός Εσωτερικών Αργύρης Ντινόπουλος.

«Οι αριστεροί πάνε στη χλιδή και οι δεξιοί στη Θεσσαλονίκη τη φτωχομάνα», δηλωσε χαρακτηριστικά.

Όπως είπε ο κ. Ντινόπουλος, «ο κ. Τσιπρας μπορεί να παει οπου θέλει αρκεί να είναι συνεπής με τις ομιλίες του, γιατί ορισμένες συνιστώσες δε θέλουν ταξίδια στο εξωτερικό».

Ο υπουργός είπε ακόμα ότι «εμείς προσπαθουμε να διορθώσουμε τα λάθη μας, άλλοι όπως ο ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθεί να τα επαναφέρει.»

Τόνισε ότι υπερφορολόγηση και ανεργία είναι τα μεγάλα ζητήματα που αντιμετωπίζει η κυβέρνηση και η ίδια η κοινωνία.

Για την εκλογή Προέδρου της Δημοκρατίας άφησε αιχμές για την αξιωματική αντιπολίτευση, αναφέροντας ότι «η κοινωνία θέλει σταθερότητα, κάποιοι λειτουργούν ως χάκερ στην ομαλότητα… Η ίδια η κοινωνία θα επιβάλει συναινετικές διαδικασίες».

Ο κ. Ντινόπουλος προκάλεσε την αντιπολίτευση «να μάς πουν την εναλλακτική, να πανε στη ΔΕΘ να εξαγγείλουν τα πάντα στους πάντες;» «Παει η εποχή που κάποιοι διόριζαν στο δημόσιο. Και η κοροϊδία εχει ενα τέλος» κατέληξε.

πηγή: ΣΚΑΙ

SHARE:

24Media Network