Ο Αβραμόπουλος προσφεύγει ξανά στη Δικαιοσύνη κατά των προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis

Συνέντευξη τύπου του Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρη Αβραμόπουλου την Παρσακευή 9 Φεβρουαρίου 2018.
(EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ)
Συνέντευξη τύπου του Επιτρόπου Μετανάστευσης, Εσωτερικών Υποθέσεων και Ιθαγένειας της Ευρωπαϊκής Ένωσης Δημήτρη Αβραμόπουλου την Παρσακευή 9 Φεβρουαρίου 2018. (EUROKINISSI/ΤΑΤΙΑΝΑ ΜΠΟΛΑΡΗ) EUROKINISSI

Ο Ευρωπαίος Επίτροπος έκανε νέα αίτηση στον Άρειο Πάγο ζητώντας την αποκάλυψη των ονομάτων των τριών προστατευόμενων μαρτύρων και την άμεση προώθηση της, εναντίον τους, μήνυσής του

Νέα αίτηση στον Άρειο Πάγο έκανε ο Ευρωπαίος Επίτροπος Δημήτρης Αβραμόπουλος, ζητώντας την αποκάλυψη των ονομάτων των τριών προστατευόμενων μαρτύρων και την άμεση προώθηση της, εναντίον τους, μήνυσης που είχε καταθέσει, με αφορμή ότι αποκαλύφθηκε πως η υπαγωγή τους στο καθεστώς των μαρτύρων του δημοσίου συμφέροντος έγινε μετά την πρώτη αίτηση του.

Ειδικότερα ο κ.Αβραμόπουλος δήλωσε:

«Συνεπής προς τη δημόσια δέσμευσή μου, ότι θα επιδιώξω με κάθε νόμιμο, στη διάθεσή μου, μέσο, την αποκάλυψη, της εις βάρους μου σκευωρίας, η οποία στηρίζεται αποκλειστικά στους δύο κουκουλοφόρους ψευδομάρτυρες, προσέφυγα σήμερα, εκ νέου, στον Αντιεισαγγελέα του Αρείου Πάγου κ. Δ. Παπαγεωργίου, ζητώντας την αποκάλυψη των ονομάτων των ψευδομαρτύρων και την άμεση προώθηση, της, εναντίον τους, μήνυσής μου.

Αφορμή της νέας αίτησής μου, αποτελεί η ανακοίνωση του κ. Εισαγγελέα, της 20ης Φεβρουαρίου 2018, μετά δηλαδή την πρώτη αίτησή μου, με την οποία, νέα εκ των υστέρων απόφαση (9 Φεβρουαρίου 2018) του κ. Αντιεισαγγελέα Αρείου Πάγου, έγινε η υπαγωγή των προστατευόμενων μαρτύρων στο καθεστώς των μαρτύρων του δημοσίου συμφέροντος.

Αναμένω από τον κ. Εισαγγελέα του Αρείου Πάγου και την Ελληνική Δικαιοσύνη, την οποία εμπιστεύομαι απολύτως, να προβεί στις νόμιμες ενέργειες ώστε να αποκαλυφθούν οι ψεύδορκοι συκοφάντες, να λάμψει η αλήθεια και η σκοτεινή αυτή υπόθεση και όλες οι πτυχές και προεκτάσεις της να έρθουν στο φως»

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: novartis
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Αβραμόπουλος για Novartis: Ψευδομάρτυρες κουκουλοφόροι - Θα προσφύγω στον Άρειο Πάγο για να αποκαλυφθεί η ταυτότητα τους

Μηνυτήρια αναφορά κατά των δύο προστατευόμενων μαρτύρων της Novartis κατέθεσε ο Αβραμόπουλος

SHARE:

24Media Network