Πάντως ο Μεϊμαράκης θα παραδώσει στη Ζωή Κωνσταντοπούλου

Ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης βγαίνει από το Προεδρικό Μέγαρο μετα την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια όπου τον ενημέρωσε για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2016.
(EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ)
Ο Πρόεδρος της Βουλής Ευάγγελος Μεϊμαράκης βγαίνει από το Προεδρικό Μέγαρο μετα την συνάντηση με τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας Κάρολο Παπούλια όπου τον ενημέρωσε για το τελικό εκλογικό αποτέλεσμα, την Δευτέρα 26 Ιανουαρίου 2016. (EUROKINISSI/ΓΕΩΡΓΙΑ ΠΑΝΑΓΟΠΟΥΛΟΥ) EUROKINISSI

Τη διάδοχό του στην προεδρεία της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου κάλεσε στο γραφείο του ο απερχόμενος πρόεδρος Ευάγγελος Μεϊμαράκης

Την αναμενόμενη διάδοχό του στην Προεδρία της Βουλής Ζωή Κωνσταντοπούλου, κάλεσε στο γραφείο του ο Πρόεδρος της Βουλής, Βαγγέλης Μεϊμαράκης, προκειμένου να την ενημερώσει για τα τρέχοντα θέματα του Κοινοβουλίου πριν την ανάληψη των καθηκόντων της.

Η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί αύριο το μεσημέρι στις 13.00, παρουσία του γενικού γραμματέα της Βουλής και των γενικών της διευθυντών - θα είναι δε, ανοικτή και για τους δημοσιογράφους.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΓΥΡΩ ΑΠΟ ΤΟ ΣΧΗΜΑΤΙΣΜΟ ΝΕΑΣ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗΣ

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: ΣΥ.ΡΙΖ.Α., Βουλή
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Νίκος Κοτζιάς: Η κυβέρνηση θα είναι δημοκρατική

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ - ΑΝΕΛ: Τα πρόσωπα σε κάθε υπουργείο

SHARE:

24Media Network