Θέλει φανερή ψηφοφορία

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (/ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ)
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΤΥΠΟΥ ΤΟΥ ΥΠΟΥΡΓΟΥ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΩΝ ΓΙΩΡΓΟΥ ΠΑΠΑΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ ΓΙΑ ΤΟ ΜΕΣΟΠΡΟΘΕΣΜΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ (/ICON PRESS/ΛΙΑΚΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ) ICON

Ονομαστική ψηφοφορία ανακοίνωσε πως θα ζητήσει για το μεσοπρόθεσμο, ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ, Γ. Καρατζαφέρης, μιλώντας σήμερα στην ολομέλεια της Βουλής

Επιθυμεί να καταθέσει αίτημα για ονομαστική ψηφοφορία επί του Μεσοπρόθεσμου, ο ΛΑΟΣ. Την πρόθεση αυτή έκανε γνωστή ο πρόεδρος του κόμματος Γιώργος Καρατζαφέρης, μιλώντας σήμερα στην Ολομέλεια της Βουλής, στο πλαίσιο συζήτησης επίκαιρης επερώτησης.

Ο κ. Καρατζαφέρης υποστήριξε ότι υπάρχει μεγάλη ευθύνη των κομμάτων, όταν υπάρχουν δηλώσεις βουλευτών του κυβερνώντος κόμματος που αρνούνται να στοιχηθούν πίσω από την αναγκαιότητα ψήφισης του Μεσοπρόθεσμου, ενώ επανέφερε το αίτημα να ενεργοποιηθεί η διαδικασία ψήφισης του Προγράμματος με 180 ψήφους.

"Να πάτε με 180. Ας καταψηφιστεί και να πάμε σε εκλογές, ας ξεκαθαρίσει το πολιτικό σκηνικό" είπε προς την κυβέρνηση ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ και συμπλήρωσε χαρακτηριστικά:

"Το 150 μπορεί να μην το περάσετε, το 180 σίγουρα θα το περάσετε".

SHARE:

24Media Network