Ο Γιάννης που ακούει τα πάντα και όλοι εμπιστεύονται στη ΝΔ

Ο Γιάννης που ακούει τα πάντα και όλοι εμπιστεύονται στη ΝΔ

Κατά τη χριστουγεννιάτικη γιορτή των εργαζομένων της ΝΔ, τιμήθηκε ο Γιάννης Κομνηνός, που εδώ και 30 χρόνια είναι πανταχού παρών με το δίσκο του με τους καφέδες και με χαμόγελο. "Είμαστε όλοι προσωρινοι μπροστά στο Γιάννη" σχολίασε ο Μητσοτάκης

Είναι ο μόνος που έχει πρόσβαση ανά πάσα στιγμή σε όλα τα γραφεία της ΝΔ.

Είναι ο μόνος που έχει το ελεύθερο να μπαίνει όποτε θέλει στον περιβόητο πρωινό καφέ χωρίς να χτυπά καν την πόρτα.

Είναι ο μόνος που έχει πρόσβαση ακόμη και στον Πρόεδρο, χωρίς να ζητήσει ραντεβού.

Είναι ο Γιάννης που ακούει τα πάντα, αλλά και όλοι τον εμπιστεύονται. Ο Γιάννης Κομνηνός που εργάζεται στην Νέα Δημοκρατία εδώ και 30 ολόκληρα χρόνια. Από της 2 Φεβρουαρίου του 1989 επί Κωνσταντίνου Μητσοτάκη.

Τον ξέρουν βέβαια όλοι. Γιατί από τα ξημερώματα ως το βράδυ, είναι πανταχού παρών σε όλους τους ορόφους -πάντα με την ποδιά του και το δίσκο του με τους καφέδες- και πάντα με χαμόγελο. Είναι σίγουρα ο μόνος που ξέρει τα χούγια αλλά και πώς έπιναν τον καφέ τους όλοι ανεξαιρέτως οι αρχηγοί της ΝΔ τα τελευταία 30 χρόνια. Στη Ρηγίλλης, στη Συγγρού και τώρα στην Πειραιώς.

Την Πέμπτη το μεσημέρι στη Χριστουγεννιάτικη γιορτή των εργαζομένων στη Νέα Δημοκρατία, ο Γιάννης αιφνιδιάστηκε. Ο γενικός διευθυντής Νίκος Παπαθανάσης, δίνοντας το λόγο στους γραμματείς του κόμματος για να πουν τα χρόνια πολλά, κάλεσε ξαφνικά στο μικρόφωνο το Γιάννη.

Η αίθουσα του ισογείου πραγματικά τραντάχθηκε από ένα αυθόρμητο χειροκρότημα και τις επευφημίες ολόκληρης της ΝΔ. «Και του χρόνου κυβέρνηση» είπε ο Γιάννης και τα είπε όλα.

«Τελικά είμαστε όλοι προσωρινοί μπροστά στον Γιάννη» σχολίασε λίγο αργότερα ο Κυριάκος Μητσοτάκης και εκεί ο Γιάννης κατά κυριολεξία αποθεώθηκε.

Κλείνοντας ο κ.Μητσοτάκης είπε στους εργαζόμενους στο κόμμα της ΝΔ, στέλνοντας και ένα σαφές μήνυμα: "Θέλω να σας ευχαριστήσω για όσα κάνατε αυτή τη χρονιά. Αλλά θέλω και να ξεκουραστείτε αυτές τις μέρες και να χαρείτε όσο μπορείτε τους δικούς σας και τις οικογένειές σας, γιατί η δουλειά θα είναι ακόμη περισσότερη τους επόμενους μήνες".


ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Νέα Δημοκρατία, Μητσοτάκης
ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ:

Πέντε νέους υποψήφιους στην πρώην Β Αθηνών ανακοίνωσε ο Μητσοτάκης

SHARE: