Ο Γιώργος Παπανδρέου διαψεύδει ότι παίρνει διαζύγιο με την Άντα

Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗ(  ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ) ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ Ι. Ν ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ  ΓΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΦΩΤΟ  ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ //EUROKINISSI)
Ο ΠΡΩΘΥΠΟΥΡΓΟΣ ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΠΑΝΔΡΕΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗ( ΧΘΕΣ ΒΡΑΔΥ) ΣΤΟΝ ΕΣΠΕΡΙΝΟ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΛΙΤΑΝΕΙΑ ΤΗΣ ΕΙΚΟΝΑΣ ΤΗΣ ΠΑΝΑΓΙΑΣ ΣΤΟΝ Ι. Ν ΤΗΣ ΕΥΑΓΓΕΛΙΣΤΡΙΑΣ ΣΤΗΝ ΣΚΙΑΘΟ ΓΙ ΤΙΣ ΓΙΟΡΤΕΣ ΤΟΥ ΔΕΚΑΠΕΝΤΑΥΓΟΥΣΤΟΥ(ΦΩΤΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗΣ //EUROKINISSI) EUROKINISSI

Κατηγορηματική διάψευση Παπανδρέου για τα δημοσιεύματα που αφορούν την προσωπική του ζωή, υποστηρίζοντας ότι παίρνει διαζύγιο από τη σύζυγό του Άντα. Τι αναφέρεται σε ανακοίνωση του γραφείου του

Σε κατηγορηματική διάψευση σημερινού δημοσιεύματος που αφορά την προσωπική ζωή του Γιώργου Παπανδρέου, προχώρησε, με ανακοίνωσή του, το γραφείο του πρώην πρωθυπουργού.

«Σημερινά δημοσιεύματα τα οποία αναφέρονται στην προσωπική ζωή του Γιώργου Α. Παπανδρέου, ουδεμία σχέση έχουν με την πραγματικότητα και την αλήθεια. Όλα έχουν και ένα όριο» σημειώνεται στην ανακοίνωση, η οποία εκδόθηκε μετά από δημοσίευμα της εφημερίδας «Espresso» περί διαζυγίου του κ. Παπανδρέου με τη σύζυγό του Άντα.

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η σύζυγος του πρώην πρωθυπουργού και προέδρου του ΠΑΣΟΚ, έφυγε από το σπίτι όπου ζούσαν, στο Καστρί και ζει πλέον, στο Κολωνάκι.

Σύμφωνα με πηγές, προσκείμενες στον πρώην πρωθυπουργό, κάτι ανάλογο δημοσιεύτηκε και τον Νοέμβριο του 2012.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ: Γιώργος Παπανδρέου
SHARE:

24Media Network