Ο Γκλέτσος μηνύει τον Βαρουφάκη

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ "ΤΕΛΕΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠ. ΓΚΛΕΤΣΟ /PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ
ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΤΩΝ ΒΑΣΙΚΩΝ ΑΡΧΩΝ ΤΗΣ "ΤΕΛΕΙΑΣ" ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΠ. ΓΚΛΕΤΣΟ /PHASMA/Γ.ΝΙΚΟΛΑΙΔΗΣ PHASMA

Κακή διαχείριση των οικονομικών και του χρέους της χώρας καταλογίζει στον πρώην υπουργό Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη ο επικεφαλής του κόμματος Τελεία Απόστολος Γκλέτσος

Ο Απόστολος Γκλέτσος, επικεφαλής του κόμματος Τελεία, ανακοίνωσε ότι το κόμμα του θα καταθέσει μήνυση σε βάρος του πρώην υπουργού Οικονομικών Γιάνη Βαρουφάκη.

Στην ανακοίνωσή του αναφέρει ότι "μετά την σκόπιμη φυγή του κ. Βαρουφάκη από το υπουργείο και την ανεύθυνη πράξη να διαχειριστεί τα οικονομικά και το χρέος που βαραίνουν τον ελληνικό λαό αλόγιστα και εγωιστικά, η Τελεία αναλαμβάνει να ζητήσει δικαίωση εκ μέρους των Ελλήνων που νιώθουν ήδη την εξαπάτηση και θα νιώσουν χειρότερα την εξαθλίωση από τα μέτρα που θα έρθουν με τα τερτίπια του πρώην υπουργού".

Ο επικεφαλής της Τελείας που τάχθηκε προεκλογικά υπέρ του ΝΑΙ στο δημοψήφισμα, επανέρχεται με δριμεία κριτική σε βάρος του Γιάνη Βαρουφάκη. Το κόμμα του Απόστολου Γκλέτσου που συντάχτηκε με τη γραμμή ΠΑΣΟΚ, ΝΔ, Ποταμιού σε ό, τι αφορά το δημοψήφισμα, κρίνει την επομένη της εκλογικής διαδικασίας πως παρά το βροντερό 61% του ΟΧΙ, οι θέσεις της Τελείας δικαιώθηκαν από την επιλογή του λαού.

Αναλυτικά η ανακοίνωση

"Ύστερα από την σκόπιμη φυγή του κυρίου Βαρουφάκη από το υπουργείο και την ανεύθυνη πράξη να διαχειριστεί τα οικονομικά και το χρέος που βαραίνουν τον Ελληνικό λαό αλόγιστα και εγωιστικά, η ΤΕΛΕΙΑ αναλαμβάνει να ζητήσει δικαίωση εκ μέρους των Ελλήνων που νιώθουν ήδη την εξαπάτηση και θα νιώσουν χειρότερα την εξαθλίωση από τα μέτρα που θα έρθουν με τα τερτίπια του πρώην υπουργού.

Ως εκ τούτου η ΤΕΛΕΙΑ θα καταθέσει μήνυση εις βάρος του κ. Γιάνη Βαρουφάκη πρώην υπουργού Οικονομικών.

Το πλήρες κείμενο θα αναρτηθεί στην ιστοσελίδα μας στο διαδίκτυο ( www.teleia.com.gr) τις προσεχείς ημέρες".

SHARE:

24Media Network